vrijdag 16 november 2018

Kringloopwinkel oegstgeest

Oegstgeest heeft een eigen kringloopwinkel volledig gerund door vrijwiligers. De meest volledige site met ruim 66. Alle adressen en openingstijden van winkels die tweedehands spullen verkopen in Oegstgeest , Zuid-Holland.


Kringloopwinkels in Oegstgeest. Wilt u goederen inleveren?

Wij zijn blij met uw spullen. Bekijk de openingstijden, telefoonnummer en adres. Woningontruiming Oegstgeest.


Hiermee onderscheiden wij ons van andere kringloopwinkels en spelen op de huidige markt van aanbod in. De afdeling antiek wordt. Vrijwilligers van de nieuwe SOEK- kringloopwinkel in Oegstgeest krijgen een wel heel opmerkelijke cursus: ze leren hoe ze spullen van waarde leren herkennen. SOEK is de kringloopwinkel voor Oegstgeest.


Hergebruik is van belang voor een duurzame samenleving.

Reageer op de vacature en maak je wensen kenbaar. Je naam en e-mailadres worden automatisch meegezonden. Hoe lever ik mijn grof huisvuil aan?


Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden hier werk. Bent u ook alles zat dat alles duurder aan het worden is? Kom gewoon een keer langs! En misschien vind u waar u al jaren naar op. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Endegeesterstraatweg 1a in Oegstgeest.


Een kringloopwinkel zonder winstoogmerk. Wij komen spullen gratis bij u ophalen. Lees meer op onze website. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.


WELKOM op de site van onze gezellige kringloopwinkel in Leiderdorp. Uitgebreide verslagen van kringloopwinkels. Wij bezoeken regelmatig verschillende tweedehands- en kringloopwinkels.


Tijdens ons bezoek bekijken we de winkel uitgebreid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.