vrijdag 16 november 2018

Hoogte wasemkap

Bekijk ons aanbod in verschillende afzuigkappen voor uw keuken in onze webshop. Gratis Verzending, Morgen in Huis. Jij bepaalt hoe je betaalt! Dus volgens mij heeft je keuken leverancier gelijk.


Deze genoemde afstanden herken ik niet. Bij de hoogte van de wasemkap spelen twee zaken: 1.

Er is een minimale afstand die bepaald wordt door de veiligheid. Een afzuigkap neemt etensluchtjes en damp weg. Zelf je afzuigkamp plaatsen? Bekijk in dit stappenplan hoe je een wandmodel of een eilandschouw plaatst.


Er zit een verschil in benodigde hoogte tussen koken op gas of elektra. Even gemeten, kook op elektra, afstand cm. De minimale afstand tussen de kookplaat en afzuigkap is circa cm.


In dit artikel helpen we je graag met het bepalen van de juiste hoogte voor jouw afzuigkap. Afzuigkap werkt lager natuurlijk net zo goed.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste tests, tips en acties. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf. Onze buren hebben de afzuiging van het koken gewijzigd. Was dit eerst via de wasemkap en de huisventilatie.


Tot aan de jaren van de 20e eeuw. Meestal geldt dat de hoogte van het maximale motorvermogen samenhangt met het geluidsniveau. De meest logische factor is de afzuigsnelheid. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Vind wasemkap afzuigkap op Marktplaats. De bijgeleverde schouw bestaat uit twee delen die over elkaar heen kunnen schuiven. U kunt zo zelf de hoogte van de kap instellen. De keuken is het hart van de woning.


U brengt er veel tijd door en wilt er dus ook een aangename en mooie ruimte van maken. Beste klussers, Mijn vraag is hoe hoog mijn afzuigkap mag hangen. Altijd als eerste op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.