woensdag 17 oktober 2018

Iittala nappula

Iittala nappula

Groot assortiment, snelle levering, vóór 22:bestel morgen in huis! De laatste Iittala stukken. Ruim assortiment online bestellen! Woonaccessoires van alle merken op beslist.


Iittala nappula

Vele aanbiedingen bij bol. De zachte vormen verfraaien elke tafelschikking en. Candelabras are available in white. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO.


Idea Nappulasta syntyi kun muotoilija Matti Klenell vieraili. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. De grootste collectie woonaccessoires! Bekijk de beste aanbieding! Nappula is een serie moderne kaarsenstandaards die.


Iittala nappula

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Stuur het artikel gratis retour. Deze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De kandelaar is ontworpen. Geef je huis een knusse sfeer met deze Napulla kandelaars van Iittala. De serie is ontworpen door Matti Klenell die zijn creaties karakter en persoonlijkheid. Het idee voor de kaarsenhouder werd geboren toen ontwerper.


Iittala nappula

De elegante kandelaar is gemaakt van metaal in de kleur zilver. Op deze pagina laat ik je drie iittala kandelaars zien: Allas, Festivo en Nappula. Allemaal passen ze goed in een Scandinavisch interieur. Als één van de oudste glasfabrieken van Finland produceert Iittala tijdloos Scandinavisch design,. Het ontwerp is afkomsige van Matti Klenell, die.


Het resultaat is strak, stijlvol en uniek. Door de grote voet valt de. Een bijzonder gevormde tafel was de aanleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.