vrijdag 12 oktober 2018

Hondentrimsalon leiderdorp

Boek uw Hotel in Leiderdorp online. Reserveer online, laagste prijzen. Laat de hond goed uit voor dat je hem naar de hondentrimsalon brengt,. Professionele hondenverzorging? Mijn naam is Yvonne Duivenvoorde.


Ik ben tegelijkertijd ook stage gaan. Mocht je niet weten welke behandeling het beste bij jouw hond past dan kan je altijd contact opnemen met de hondentrimsalon. Een hondentrimsalon toevoegen ? Trimsalon Leiderdorp op Telefoonboek. Toen kwamen de plannen om mijn eigen hondentrimsalon te beginnen. Na veel brainstormen kwam ik op het idee om dit mobiel te gaan doen.


Welkom bij mobiele trimsalon Pracht Vacht. De trimsalon voor omgeving Hazerswoude, Zoeterwoude en Leiden. Plukken, knippen, wassen, alles is mogelijk. Rashonden worden zoveel mogelijk volgens de ras.


Prijzen zijn inclusief BTW 3euro per uur. Voor vachtverzorging van honden. Hondentrimsalon Snoeties Oss. Loevestein Leiderdorp. Westkanaalweg 10-A Ter Aar.


Als uw bedrijf een allround en betrouwbaar schoonmaakbedrijf kan gebruiken of als u gewoon eens tussentijds een. Bekijk alle bedrijfspanden te koop en te huur in Leiderdorp op funda in business. Op zoek naar een peuterspeelzaal in Leiderdorp ? Smallsteps Ziezo bereidt je kind op een leuke manier voor op de basisschool.


Bel of mail voor een rondleiding! Naam, postcode of woonplaats Gelderland. Dankzij jarenlange ervaring is schoonmaakbedrijf J. Tegelaar de ideale partner voor glasbewassing, vloeronderhou kunststof reiniging, graffiti verwijderen. Maak gemakkelijk online een afspraak en kies voor jou de beste datum en tijd! Daarna nemen wij contact met u op.


We hopen dat deze site u de informatie geeft waar u naar op zoek bent. Kunt u het niet vinden, neem dan gerust. Alleen het beste is goed genoeg voor uw hond! Diervriendelijk werken staat voorop!


VVTN keurmerk en jarenlange ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.