vrijdag 14 september 2018

Glazen haardscherm

In een handomdraai bij u geleverd. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Houdt het haardscherm op ongeveer centi. Maatwerk haardscherm We maken ook haardschermen op maat in zwart of antraciet staal of in glas of RVS.


Het glas geeft u alle vrijheid en zicht op het vuur.

Gemaakt van verhard glas. Vonkenscherm of haardscherm in glas ? Ze zijn een veilige maatregel bij een open haard. Glazen en metalen haardschermen.


Door een haardscherm te plaatsen creëer je een veilige afstand voor je kinderen tot het open vuur of hete glas van de kachel. Een haardscherm is zowel een. Ontdek onze unieke collectie.


Voor 23:bestel is morgen thuis!

Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! De Voorburgse Glashandel levert volglazen HAARDSCHERMEN Wij kunnen voor u alle maten en modellen haardschermen vervaardigen. U zoekt: haardscherm glas op maat? Snelle levering en de beste prijs! Nederland en informeert u graag over haardscherm glas op maat.


De perfecte accessoire voor een moderne open haar deze gebogen en rechte glazen haard schermen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Info over haardscherm glas. Resultaten van zoekmachines!


Wil je je kachel niet verbergen? Kies dan voor een modern glazen haardscherm. Je hebt schermen die licht gebogen zijn en daardoor geheel uit glas bestaan,. Prijslijst haardscherm type B. Vanaf prijzen voor metalen schermen in de kleur zwart of antraciet. Als u een maat doorgeeft krijgt u een definitieve prijs, de prijs.


Gratis verzending vanaf €30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.