maandag 20 augustus 2018

Disposables sligro

Met het festivalseizoen in het vooruitzicht heeft Sligro een exclusieve lijn tarwezemelen servies. Dit zijn disposable borden, bowls en bestek gemaakt van 1procent. Sta stil bij het uitgebreide assortiment non-food van Sligro. Denk aan aantrekkelijke horeca inrichting of betrouwbare horeca apparatuur, belangrijke randvoorwaarden.


Groot Assortiment Ons assortiment is zo ingericht dat alles wat een onderneming nodig heeft te vinden is op onze webwinkel.

Disposables zoals bekers, bestek, borden. Info over disposables sligro. Resultaten van zoekmachines! Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment.


Foo non-foo gastro en office supplies. Depa biedt disposables en verpakkingsoplossingen aan die aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de moderne foodservice ondernemer. Met gepaste trots presenteren wij u een compleet en zeer groot assortiment rietjes, tonicstampers, prikkers, ijsversiering, bestek en foodpresentaties.

Plastic borden, wegwerpglazen of wegwerpservies nodig? Koop direct bij de specialist. Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa.


De takeaway disposables zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Denk hierbij aan suikerriet, karton en bioplastic. Onze website is niet geoptimaliseerd voor uw browser.


Voor de beste gebruikerservaring adviseren wij u een andere browser(versie) te installeren. Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment disposables. Langerak de Jong biedt een breed assortiment aan disposables zoals plastic borden, plastic bestek en plastic bekers. Ook vindt u hier andere non-food artikelen voor.


Het assortiment van VerpakkingShop. Trendy disposables - Sligro. Duurzaam ondernemen vinden wij belangrijk. Inmiddels hebben we een ruim assortiment aan milieubewuste disposables. Ook voor het bedrukken van disposables met uw eigen logo of bedrijfsnaam heeft u met King een specialist in handen.


Bestel een bedrukte koffiebeker inclusief.

Er zijn van die situaties en gelegenheden. Verzending naar België en Duitsland. In het Basisassortiment vind je alles wat je nodig hebt om je versproducten efficiënt, aantrekkelijk en professioneel te presenteren, serveren en bewaren. Bunzl biedt een uitgebreid assortiment groene disposables en verpakkingen, die aansluiten bij uw MVO-beleid en de CO2-uitstoot verlagen. Wilt u duurzaam ondernemen?


Alle aanbiedingen uit de nieuwe Sligro Folders. Bekijk de Sligro aanbiedingen van deze week in de Sligro folder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.