maandag 23 juli 2018

Champagne koelkast

De grootste champagneverkoper. Altijd acties op Champagne! Bestel nu makkelijk op Gall. Groot aanbod aan topmerken met laagsteprijsgarantie. Sla nu toe, gratis bezorgd!

Champagne zou je niet moeten bewaren in de koelkast , of toch wel? Een Amerikaans onderzoek werpt licht op de houdbaarheid van champagne. In een eerder blog gaven wij al tips over hoe je champagne het best kunt bewaren. Champagnestreek, die ligt al sedert toen in de koelkast , heeft dit gevolgen voor de kwaliteit ? Een koelkast is eigenlijk geen goede plek om je champagne te bewaren.


Dit vanwege de trillingen. Hoe lang kan ik nou die heerlijke pas gekochte champagne bewaren?

Ideaal is het om de flessen de dag voordien in de koelkast te leggen. Een klimaatkast kan het beste worden omschreven als een speciale koelkast voor de opslag van champagne. Deze Active Cooler van Vacuvin biedt de ideale oplossing. Hoe zit het met de houdbaarheid van champagne ? Lees nu de schokkende waarheid! Voor 22:bestel morgen in huis!


Koelkasten van alle merken op beslist. Bezorgd wanneer jij wilt! Houdbaarheid van champagne. Kan je een champagne nu bewaren en nog enige jaren laten.


Ik kreeg vier jaar geleden een fles champagne kado. Deze heeft al die jaren rechtop, op een keukenkastje gestaan. Is de inhoud nog veilig te drinken? Het grootste assortiment wijnkoelkasten vindt u op wijnkoelkast-expert! Welkom op de officiële website van de Champagne.


Als bezoeker van deze website, bevestig ik dat ik de wettelijke leeftijd heb om alcohol te verbruiken in het land.

Kom alles te weten over champagne ! Leg de fles voordat u deze gaat drinken een paar uur in de koelkast of een half uur in een koeler met ijs. Ook champagne met eigen etiket! Scherp geprijsd witgoed online!


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.