woensdag 13 juni 2018

Taartstandaard glas

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Hieronder zie je een overzicht van alle taartstandaards.


Hoe is een taart nu mooier te serveren dan op een taartstandaard ? Presenteer je volgende verjaardagstaart stijlvol en aantrekkelijk op de.

IKEA - ARV BRÖLLOP, Serveerschaal op voet, met stolp, Voor het feestelijk serveren van bv. Voor de horecaondernemer heeft Horeca world daarom een zeer breed assortiment aan taartstandaarden samengesteld. Wilt u glas of RVS en heeft u wel eens.


De diameter van het glazen plateau is 30cm. Taartstandaard glas met RVS draaivoet. Een plateau is een schotel op een standaar soms voorzien van een glazen stolp. Het wordt ook wel een taartstandaard of taartschaal genoemd.


Een rechte taartstandaard van lagen.

Glazen taart standaard Prachtige, puntgave glazen taartenstandaard. De standaard is gemaakt van kunststof. De etagère is demontabel. Onze taartstandaarden bieden de oplossing om op een leuk en feestelijke manier de taarten te plaatsen.


Een taart standaard of taart etagère, de mooiste manier om je taart te presenteren. Bestel je taart standaard bij Deleukstetaartenshop. Omschrijving:van hattem horeca levert betaalbare en professionele horeca apparatuur voor de zakelijke- en particuliere markt. Steigerhout (bruidstaart) taartstandaard.


Huurprijs €1(exclusief €10borg). Korting Taart Standaard : Korting Taart Standaard. De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Er zijn zelfs prachtige vintage standaards te huur met een glazen stolp bovenop.


Glas met roestvrijstalen draaivoet, geschikt voor taarten tot maximaal cm. Taartplateau met glazen stolp TRENMATaartplateau met glazen stolp van La Redoute. Leonardo heeft etagères van draadmanden, maar ook van glas , keramiek en rvs.


De Sweety taartstandaards en taartplateaus zijn perfect om al het lekkers op een sierlijke manier te serveren. Een glazen limonadetap met een inhoud van 3.

De tap heeft een metalen draaideksel en een kunststof kraantje. Het glas heeft een reliëf met kleine bolletjes. Bekijk hier ons professionele taartstandaarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.