woensdag 20 juni 2018

Keukengrepen landelijk

Kwaliteit voor de beste prijs! Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO.


De webwinkel biedt een groot assortiment producten voor om en rond de keuken zoals klassieke keukengrepen , moderne. Keukenknoppen en keukengrepen in diverse stijlen. De keuken heeft een belangrijke plaats in het gezinsleven.

Veel gezinnen eten in de keuken en het koken en afwassen. Handgrepen voor uw nieuwe keuken? De oude handgrepen vervangen? Houdt u meer van landelijk ? Kies dan klassieke keukengrepen. Wij zijn een netwerk van bedrijven op het gebied van keukenrenovaties.


Wilt u uw keukenbeslag vervangen? Draai- en kiepgrepen (62) Espagnoletsluitingen (10) Divers raambeslag (40) Aanbiedingen. Goedkoop hang- en sluitwerk, meubelbeslag zoals knoppen, handgrepen en komgrepen voor uw kasten en keukenkasten.

Ook voor al uw deurkrukken. Info over keukenbeslag landelijk. Resultaten van zoekmachines!


Landelijk smeedijzeren en gietijzeren deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag in rustieke nostalgische stijl. Ook een ruime keuze porseleinen meubelknoppen. Waterink Keukens levert handgrepen in alle mogelijke stijlen door heel Nederland. Bij Tieleman Keukens hebben wij een uitgebreide collectie handgrepen.


Keukengrepen zijn er in veel soorten en maten. Stijlvol openen met deurgrepen. Onze collectie grepen is van alle markten thuis. Welkom op de van Keukenbeslagshop. Bij ons vind u een grote collectie keukenknoppen, keukengrepen en keukenscharnieren in een oude nostalgische stijl.


Daarnaast heeft een keuken in landelijke stijl een sierlijke afwerking, bijvoorbeeld in de vorm van nostalgische keukengrepen , keukendeurtjes of tierlantijntjes. Bij ons vindt u een zeer ruime collectie meubelbeslag en deurbeslag in oude stijl zoals nostalgisch hang- en sluitwerk en overig nostalgisch beslag voor meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.