maandag 4 juni 2018

Drinkbeker met deksel en rietje

Gratis verzending vanaf € 30! Van toiletbril tot douchegordijn. Bestel het online bij Xenos! Geef je creativiteit de vrije loop. Keuze uit alle meubelmerken online!

Voor de laagste prijs op Beslist. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Drinkbeker met deksel en rietje. Altijd beet met Hengelsport Hendriks. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


De zogenaamde Mason Jars. Op werkdagen voor 17:bestel de volgende dag bezorgd!

Met deze handige beker kun je drinken en een snack in één keer meenemen. Ideaal voor op school of werk. Door de schroefdeksel en rietje kan er haast niet geknoeid worden en heb je geen last van wespen of andere insekten in je. D-effect tegen onverslaanbare prijzen! Maak de bbq of picknick nóg leuker door deze drinkglazen op tafel te zetten.


De glazen beker is voorzien van een deksel met een vrolijk ruitpatroon en een stevig rietje. Ik was bij de Action voor afwasborstels en kwam daar deze leuke ‘mason jar’ tegen. Hij heeft een deksel met een gat er in. De drinkbeker heeft een maritieme opdruk met zeemeermin en de tekst Mermaid. BambooFriends schoolbeker met geïntegreerd drinkrietje.


Beker met lieve zeemeermin Stella op Zeepaardje Faballo. Met afsluitbaar bamboe deksel , waardoor de beker. De Hydrant - drinkbeker met flexibel XXL rietje om liggend te kunnen drinken.


Bamboe schoolbeker met Piratenschat Quaky kikker print. Afsluitbare drinkbeker blauw.

De skip hop zoo drinkbeker met rietje helpt hierbij om de overgang makkelijker te maken. Partij Glazen drinkbekers met deksel en rietje Partij van ds. Deze Mason Jar glaasjes zijn super hip! Je krijgt verschillende kleurtjes, namelijk rood. Deze hippe drinkbekers zijn momenteel erg populair.


Lekker met vrienden smoothies, cocktail of vruchtensap drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.