maandag 4 juni 2018

Decanteerder wijnschenker

Decanteerder wijnschenker

Wijnschenkers voor zuiver inschenken. Bekijk en bestel nu online! Op zoek naar Horeca wijnglazen? Kijk nu online en bestel direct. Diverse Barglazen voor uw Horeca.


Nu ook zaterdagbezorging mogelijk! Vega Direct heeft een groot aanbod! Grote collectie decanteerders hier! Decanteerders tegen de laagste prijzen.


Op professionele wijze een lekkere wijn schenken bij de verschillende gerechten, zonder te knoeien. De decanteerder Premium is. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor decanteerders aanbied. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Voeg een nieuwe dimensie toe aan het drinken van wijn met deze Selection decanteerder van Menu. Wijndecanteerder oftewel wijnschenker zorgt voor een intensere smaak. Wijnaccessoire die handig te gebruiken is, ideaal als decanteerder. Bestel deze of andere wijnen van het wijnhuis Menu, ook leuk als.


Deze decanteerder , ook wel wijnschenker genoem splitst en oxideert de wijn tijdens het schenkenuit. De wijn krijgt extra zuurstof door de vier vinturi-gaatjes aan d voorzijde. De rubberen hals past altijd perfect en de decanteerder drupt niet.


Decanteerder wijnschenker

Wijnkoelers, Wijnrekken, Glazen en Wijngadgets voor de Consument en Zakelijke Markt. Wij hebben een aantal van de mooiste wijnaccessoires van hoge kwaliteit, zoals aroma dozen, decanteerkannen, wijnkoelers, kurkentrekkers en wijnkisten. Een wijn thermometer naar strak Deens design? Of een spannend vormgegeven decanteerder wijnschenker ? Minstens zulke fraaie staaltjes van ontwerp zijn de.


Deze Vintage wijnschenker van Menu filtert, splijt en vermengt de wijn met zuurstof terwijl u schenkt. Hierdoor is een decanteerkaraf niet meer nodig! Deze Premium wijnschenker van Menu.


Vind de beste selectie decanteerder fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit decanteerder voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een professional weet dan ook dat een wijnset met alles erop en eraan – lees: decanteerder , wijnkoeler én wijnschenker – een absolute must is. Door de ovale vorm geschikt voor alle flessen en makkelijk in gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.