maandag 28 mei 2018

Kunststof borden

Wegwerpartikelen, zoals wegwerpborden voor horeca of event. Op zoek naar take away schalen? Vega Direct heeft een groot aanbod! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Gratis verzending vanaf €30!

Grootste aanbod campingservies online. Vergelijk aanbiedingen en profiteer nu. Vele aanbiedingen bij bol. Set van kunststof borden in verschillende tinten roze. Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks.


De getoonde prijs is per stuk. IKEA - KALAS, Bord , , Kleurrijk,. Goedgekeurd voor levensmiddelen en gemaakt van dezelfde ongevaarlijke kunststof als wordt gebruikt in zuigflessen,.

Paardekooper Verpakkingen B. Professioneel Ingelijst, Snelle Levering En 1. Ook leveren wij kunststof drinkglazen. Deze glazen zijn vervaardigd van polycarbonaat, een glasheldere kunststof. Kies uit onze ruime collectie servies de sets of losse borden en schalen die je mooi vindt en die passen bij de stijl die je nastreeft.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De ontwikkelingen van de laatste jaren zijn dan ook opvallend geweest. Ideal voor gebruik buiten, schoolkamp etc.


Zeer sterk kunststof , slijtvast en lijkt op een stenen bordErEr zijn er nog 3op voorraad. Dek de tafel extra mooi met de keramieken en porseleinen borden van Xenos. Van dinerborden tot ontbijtborden, maar ook gebaksbordjes en soepborden. Hard plastic borden , bekers, glazen enz.


Servies van kunststof voor camping, terras enz. De suikerriet en kunststof borden en kommen van DisposableDirect zijn geschikt voor elke gelegenhei zoals barbecues, buurt- en bedrijfsfeesten. Daarnaast kunststof borden inclusief isolatiedeksels, ook van plastic.


Verderop in de bestelprocedure kunt u bij: Uw gegevens in de ruimte voor eventuele.

Vind kunststof borden op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Hoge belasting mogelijk en zeer hygiënisch. Bordenbakken met afmetingen 400x300.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.