dinsdag 10 april 2018

Grillpan schoonmaken

Lees aankooptips op Kieskeurig. Vergelijk prijzen en lees reviews. Ontdek onze uitgebreide collecties potten en pannen. Tefal grillpan online kopen. Grote collectie grillpannen vind je hier!

Grillpannen tegen de laagste prijzen. Heb jij een gietijzeren pan? Het schoonmaken van een grillpan hoeft helemaal niet lastig te zijn. Wanneer de grill nog warm kun je al veel vuil verwijderen met een droge doek.


In dit artikel wordt uitgelegd hoe je pannen moet gebruiken, onderhouden en schoonmaken. Het gaat om pannen van gietijzer, RVS, keramisch, Teflon en Koper. We doen allemaal wel alsof, maar ondertussen laat het merendeel van ons het fornuis, tosti-ijzer of grillpan aankoeken totdat het écht vervelend begint te wo.


Hier moet je op letten bij het kopen van een grillpan.

Na gebruik van de pan kun je deze schoonmaken met een borstel en heet water. Maar er is een heel eenvoudige manier om dit terug. Schoonmaken grillpan met anti-aanbaklaag.


Je krijgt hierdoor een fijne anti. Een gietijzeren pan schoonmaken. Betaal nooit meer teveel. Gelukkig hoeft het schoonmaken van je pan niet zoveel tijd en moeite te kosten. Ik gebruik een smal plamuurmes uit de bouwmarkt en een oude jutezak.


De grillpan , geliefd onder de gezonde koks. Maar een grillpan gebruiken op de juiste manier wordt weinig gedaan. Daarom in deze post enkele tips! Zet de vuile, aangekoekte grillpan op het vuur, en strooi er ruim fijn keukenzout in. Laat goed opwarmen, zodat het zout al het vet kan opnemen.


Dag Jeroen, sinds enkele maanden heb ik een grillpan. Er blijft precies altijd wel een beetje vuil. Als een gietijzeren pan erg aangekoekt is, kun je hem goed schoonmaken door er wat soda in water in te koken.

Ook een witwasmiddel werkt goed. Laat de grillpan met anti-aanbaklaag liever weken en borstel. Bij het schoonmaken van aangekoekte pannen werd de tip gegeven van (water met soda) dit mag nooit bij pannen van aluminium de soda oplossing tast de aluminium aan.


RVS is een van de beste materialen voor pannen, omdat het duurzaam en mooi is. Maar als je het niet goed gebruikt is het wel lastiger schoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.