donderdag 26 april 2018

Glazen vaas graveren

Krasvaste en afwasbestendige glazen. Bestel nú, al vanaf glazen ! Bespaar tot wel via kiesproduct. Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Laat een vaas graveren Een gegraveerde vaas is een bijzonder cadeau voor feestelijke gelegenheden in het leven.


Laat bijvoorbeeld een glazen vaas graveren als.

Wij bieden prachtige glazen vazen aan, en graveren ze gratis. Een vaas graveren kan voor verschillende gelegenheden. Als bedankje, voor een verjaardag of jubileum. Ontwerp zelf uw gravure voor een bijzonder persoonlijk geschenk.


Wij graveren diverse soorten glazen. Levering van alle artikelen onder voorbehoud van beschikbaarheid Art. Een mooi gegraveerd glas of een vakkundig gegraveerde vaas ziet er zeer decoratief en aantrekkelijk uit en valt als geschenk zeer zeker in de smaak.


Gegraveerde glazen zijn altijd een origineel cadeau.

Glas of glazen graveren ? Geen café, restaurant of kantine kan zonder: een flinke hoeveelheid glazen. Bij ons laat je nu glazen graveren en bedrukken met jouw ontwerp. Een gepersonaliseerd wijnglas, bierglas of één van de andere soorten glazen. Kies uit één van onze glazen en zoek er een passend design bij. Altijd De Laagste Prijzen.


Gratis verzending vanaf €30! Vind hier de laagste prijs. Bel vrijblijvend voor een afspraak. Personaliseer en bestel eenvoudig en wij zorgen voor een snel.


De goudkleur maakt dat ze zeer goed te combineren zijn met andere kleuren. Laat uw manchetknopen door ons graveren en kies bijvoorbeeld uw logo of initialen. Voor het ingraveren van spiegels, wijnglazen, champagne glazen en champagneflessen of voor foto gravure van. Kristallen vazen zijn er in verschillend afmetingen.


Wil je een sierraad van een vaas kijk dan eens bij ons assortiment kristallen vazen. Ben je op zoek naar het juiste gepersonaliseerde en exclusieve geschenk, dan ben je bij Uniek Idee. Voor tekst, afbeelding, foto of logo als huwelijksgeschenk, kraamkado of rouwartikel.

De glazen bloemenvaas kan van een verjaardagsdesign of. Op een bruiloft of een trouwdag laat je de passende tekst erop graveren en vul je de vaas zelf met een bos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.