vrijdag 9 maart 2018

Pot met schroefdeksel

Vind hier de laagste prijs. Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!


De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid.

Een pot met twist-off sluiting opent u door de deksel een kwartslag te draaien. Voordelige transparante stevige pot met glanzend witte schroefdeksel. Cosmeticapot transparant 2mL.


Kunststof pot met afsluiter en schroefdeksel , met een kwartslag te openen. Sluiting tegen waterdamp dankzij het verzegelingssysteem. Perfect hygiënisch: makkelijk.


Ook beschikt ons assortiment uit PET potten met schroefdeksels met PS liner, de PS liner plakt op de rand de dop vast nadat de deksel is aangedraaid.

Glazen Pot Met Schroefdeksel kopen? Direct Leverbaar bij De Kwast, de Grootste Online Winkel voor Kunstenaars en Hobby. Info over glazen pot met schroefdeksel. Resultaten van zoekmachines! Op zondag zijn we gesloten.


Rond monsterpotje met voorgemonteerd rood deksel. CILINDRISCHE PLASTIC POTJES VAN 0. Op die manier gaan er meer pruimen in een pot en hebt u minder kans op luchtbellen. Gratis verzending vanaf € 30! Plastic potjes met een schroefdeksel zijn ideaal voor het bewaren van cosmetische, farmaceutische of chemische producten.


Het ergonomische schroefdeksel van dit potje. Potjes met beugelsluiting Hexagonale potjes Ronde potjes Stort potjes Designer glas. PET- pot Dana schroefdeksel wit.


Lief potje wat vroegr in de babykamer ston is met een schroefdeksel maar mist een stukje aan de gele rand. L, Ø: 1mm, Materiaal: HDPE.

Dit is de originele en trendy Wagon Trend Ananas pot met rietje en deksel! Potten en blikken en klemmen en zakjes om het leven te veraangenamen. Houd je kasten schoon en je voedsel vers met onze sluitklemmen en hersluitbare plastic zakjes.


Webshop met zowel kleine als grote glazen potjes en flessen. Als afsluiting is een schroefdeksel of een twist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.