maandag 12 maart 2018

Magneetbord glas

Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten, behang, verf en meer! Glazen magneetborden tegen lage prijzen. Bestel hier wandborden online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ontdek onze unieke collectie.

De Glass Series magneetborden worden gefabriceerd met een schrijfoppervlak gehard magneethoudend veiligheidsglas van 4mm dik, en zijn. De beste kwaliteit design schrijf- en magneetborden van glas. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, direct uit voorraad geleverd. Voordelig en fraai - nu online kopen! Magnetisch memobord gemaakt van glas.


Het memobord is beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Exclusief stift en wisser. IKEA - SPONTAN, Magneetbord , , Kan horizontaal of verticaal worden opgehangen. Erg mooi als designtoets!

Magneetborden in glas en metaal kan je niet zo gemakkelijk op maat laten maken. SIGEL magneetbord van glas shop je voordeling en makkelijk bij OTTO. Handig voor op je kantoor, keuken, of in de gang: prikborden, whiteboards of magneetborden.


Gebruik het magneetbord ook als een memo bord. Laat leuke memo’s achter of magneet leuke foto’s op het magneetbord. Haal vandaag nog die glazen magneetborden in huis. Betaal nooit meer teveel.


De Glass Series whiteboards zijn de moderne en stijlvolle vervangers van de traditionele kunststof of stalen whiteboards. Whiteboard wandmontage kopen? Sigel Artverum 65x550x15mm zwart. De op vierkant of rechthoek. Een magneetbord in je kantoor als stijlelement of als handig memobord.


In luxe designs of wit of gekleurd glas. Het glazen oppervlak is beschrijfbaar en gemakkelijk. Glasborden ( glazen whiteboards) met de hoogste korting en snelle levering in heel Nederland.


Vind magneetbord glas op Marktplaats. We hebben diverse soorten en maten in onze webwinkel. Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.