vrijdag 2 maart 2018

Kookworkshop vlaardingen

The document has moved here. Sloof aan, samen achter het fornuis, smaakpapillen op scherp en onder het genot van een goed glas wijn en heerlijke zelfgemaakte amusehapjes ontstaat er een mooi diner. Op zoek naar een unieke kookworkshop in Rotterdam?


Beleef het op een bijzondere locatie aan de rand van Rotterdam! Vind een kookworkshop of kookstudio in Vlaardingen voor een kook workshop of cursus sushi, tapas, italiaans of thais.

WegmetdeBaas heeft vele kookworkshops in Vlaardingen. Welkom bij Volksuniversiteit Vlaardingen. Onze studio richt zich merendeels op groepen. Waarbij wij sfeer, kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel hebben. De Kookminister neemt je mee op kookavontuur!


SAMEN KOKKERELLEN met Nico de Kookminister staat garant voor een onvergetelijke middag of. Maak op deze avond de hipste hapjes, de lekkerste gerechten, de coolste drankjes en blijf daarna lekker eten…logischerwijs!

Bent u op zoek naar een bijzondere keuken en wilt u liever eerst ongedwongen oriënteren, loop dan gerust onze keukenshowroom in Vlaardingen binnen. Een kookworkshop is voor vele gelegenheden de juiste keuze. Een verjaardags- of familiefeest, een bedrijfsuitje of personeelsfeest, samen koken en eten zorgt voor gezellighei er komen gesprekken op gang, herinneringen worden opgehaald en nieuwe dingen ontdekt. Voor elke gelegenheid en op iedere gewenste locatie.


Of het nu gaat om een diner van personen of een feest van 4personen alles is mogelijk. Libelle heeft er een aantal voor je op een rijtje gezet. Bij een kookstudio Vlaardingen kunt u terecht voor kookles, kookworkshops en kookcursussen. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Vlaardingen en omgeving huis-aan-huis verschijnt. Info over workshop vlaardingen.


Resultaten van zoekmachines! Tapas, Franse keuken, Italiaanse keuken, Thaise keuken. Altijd met wijnproeverij. Kookworkshops vanaf personen.


Niet aanschuiven bij een grote groep maar samen gezellig je eigen kookworkshop volgen. Onze kookschool staat in Keulen en we dekken volgende cuisine’s af.

Thai, India, China, Dim Sum, Sushi en Indonesia. Workshops op maat mogelijk. Een workshop duurt bij ons ca. Onze deelnemers komen zelfs uit Belgie, England en Zwitserland.


We geven gratis bij de kursus een warenkunde van ca. Asia Shop hier in Keulen. Gelegen aan de Nieuwe Maas beschikt het Delta Hotel over kamers en unieke vergaderzalen.


De kamers van het Delta Hotel zijn ingericht in een nautische stijl, net als de rest van het hotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.