maandag 19 maart 2018

Gietijzeren braadpan

CookCo: dé Online kookwinkel van Nederland. Bestel voor 22u morgen in huis! Vergelijk prijzen op Vergelijk. Coolblue: alles voor een glimlach. Vele aanbiedingen bij bol.


Gratis retourneren dagen.

Op zoek naar een braadpan ? Lies hier wat de verschillen zijn tussen braadpannen en waar je op kunt letten als je een braadpan gaat kopen. Voor het vinden van de braadpan die bij u past, maakt u allereerst een keuze voor een materiaal. Braden en stoven kunt u in een gietijzeren , plaatstalen. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden. De pan kan in de oven én is.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind hier de laagste prijs.

Voor 23:bestel is morgen thuis! Een alternatief voor een zware gietijzeren braadpan is een variant gegoten in aluminium. Dit metaal is veel lichter, waardoor de pan een stuk handelbaarder wordt. Bekijk en bestel ons ruime aanbod betaalbare pannen online.


Braadpan of gietijzeren pan nodig? Deze ambachtelijke gegoten gietijzeren braadpannen zijn bestand tegen hele hoge temperaturen en daarom ook geschikt voor gebruik in de oven. Een gietijzeren pan koop je niet voor even, maar voor het leven.


Ben je specifiek op zoek naar een gietijzeren braadpan ? Kijk dan eens tussen al onze gietijzeren braadpannen. U maakt de heerlijkste gerechten met een topkwaliteit braadpan uit ons ruime assortiment. Profiteer van onze snelle levering! Bied mee op deze braadpan van Berndes en geniet van de lekkerste eigen gemaakte gerechten.


Alle merken gietijzeren pannen kopen. Traditionele, gietijzeren , ovale braadpan met handgrepen aan de zijkanten en een RVS knop op het deksel. Deze pan heeft zeer goede warmhoudeigenschappen en zorgt voor. Gietijzeren braadpan kopen?


Vanaf €gratis verzending.

Deze braadpan geeft je alle voordelen van koken met gietijzer zonder al te groot te zijn. Bakken, braden, stoven of sudderen, het kan allemaal met een goede braadpan. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Leer alles over gietijzeren pannen.


Waarom ze zo goed zijn, hoe je ze onderhoudt en meer. De keuze en onderhoud voor een gietijzeren pan is hierna geen geheim meer. Mooie moderne braadpan met deksel, perfect voor slow cooking.


Kenmerken: Het zware gietijzer houdt warmte goed bij: ideaal om traag te garen en voor stoofpotjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.