vrijdag 16 maart 2018

Frisdrank koeling

Horeca koeling of horeca mini koelkast? Een minibar is ideaal voor in de hotelkamer maar biedt ook voldoende ruimte voor een kleinere ruimte in uw horecagelegenheid. De minibars uit ons assortiment zijn er niet alleen in effen kleuren, maar ook in varianten met opdruk of als minibar met glazen deur. Frisdrankautomaat Blikjes automaat Frisdrank automaat Vendo Frisdrankautomaat v75-vendo deze automaat is een vernieuwd type en volledig nagekeken en gereinigd.


Alles is perfect werkend. U kunt deze zo plaatsen en in gebruik nemen.

Automaat is voorzien van europroever. Deze tafelmodel koeling van Polar is ideaal voor het tonen van bier, frisdrank , gebak en desserts. De koeling is gemaakt van duurzaam en stijlvol wit gelakt staal en het exterieur is eenvoudig te reinigen en sterk genoeg voor gebruik in professionele omgevingen. Op zoek naar een horeca koelkast?


Dit komt de smaak en kwaliteit van de maaltijden die u bereidt ten goede en zal uw gasten versteld laten staan. De laatste jaren heeft de productie zich verder gespecialiseerd in barkoelingen voor bier en frisdrank. Gamko is toonaangevend producent en leverancier van professionele koelingen voor horeca en levert over de gehele wereld.


Info over frisdrank koeling.

Resultaten van zoekmachines! De horeca groothandel in Frisdrank koelen. Zo maak je je drankjes, zoals bier, wijn en frisdrank , ijskoud (echt ijskoud) in no-time met een vergeten koelmethode - zonder koelkast.


Zowel vriesvak als koeling middels thermostaat instelbaar. Voorzien van gekoeld flessennest voor drank of frisdrank flessen. Dat maltbier bij het bier staat in de supermarkt, is omdat het onder het kopje bier valt.


Shandy is geen bier, maar frisdrank , en staat daarom bij de frisdranken. Het mag ook aan jongeren worden verkocht, omdat de miniscule hoeveelheid alcohol die het bevat, geen schade toe zal brengen. Indien gewenst kan er een drankarrangement worden verzorgd. Bestaande uit: wijn (wit en rood), rosé en frisdrank.


Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. De borg van de bar bedraagt €10-. De bar wordt altijd bezorgd en gehaal tenzij u beschikt over groot vervoer met de juiste middelen. Denk bijvoorbeeld aan een bakwagen.


Koeling van de grafische verwerkingseenheid op de videokaart is uitermate belangrijk als u een heleboel grafisch-intensi Hoe aan te scherpen een blikje Opener Blade Een blikopener kost ongeveer $tot $of meer, afhankelijk van het merk en de kwaliteit van het item. U bent hier: Home Koelingen Koelkast huren – Koeling verhuur Eindhoven. Geen probleem, wij hebben de koelingen die u zoekt.


Mobiele koeling of vriescel huren.

Biedt uw bestaande koeling of vriescel te weinig capaciteit? Heeft u tijdelijk behoefte aan koel- of vriesopslag? Er is ruimte voor maximaal blikjes frisdrank.


De König-minikoelkast is de perfecte oplossing als u wat extra koeling nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.