vrijdag 2 maart 2018

Blik verpakking

Bestel uw Flir Ex-serie online. Direct uit voorraad leverbaar! Flir Warmtebeeldcamera tot goedkoper. Betaal nooit meer teveel. In blikverpakking hebben wij een compleet assortiment.

De grootste blikkenwinkel van Nederland Blikken in alle vormen en maten eventueel bedrukt met eigen logo of in een geheel eigen vorm. Wij hebben de expertise en de capaciteit in huis om de blikverpakking op maat voor u te maken. Voor industrie, levensmiddelen en voor promotie doeleinden.


Vragen over onze producten of diensten? Klik hier om onze folder online te. Foo non-food en salespromotion, een blikverpakking dient ieder doeleinde. Heeft u moeite met kiezen?


We hebben ze in alle kleuren,.

Blikverpakkingen voor levensmiddelen en medicijnen zorgen voor optimale bescherming en lange houdbaarheid van het vulgoed. Blik verpakking in diverse afmetingen. Ons verkoopteam van gekwalificeerde verpakkingsdeskundigen helpt u graag bij het vinden van de juiste blikverpakking voor uw product. U heeft product(en) toegevoegd aan uw favorieten. Groothandel Krabbendam Kadoverpakking heeft diverse kadoblikken op voorraad in verschillende maten, kleuren en designs.


Bent u op zoek naar blanco blikken? Ons assortiment blikverpakkingen biedt u oplossingen voor alle toepassingen. Deze blikverpakking in de afmeting 192x127x65mm kunnen wij in een bordeuxrode onderbak met wit deksel voorzien van een opdruk in kleur leveren vanaf 2stuks. Op zoek naar blikverpakkingen?


Blik al vele jaren gebruikt voor verpakking Wie kent ze niet, koekblikken uit oma’s tijd? Een witte ondergrond met taferelen in het Delfts blauw zoals een Hollandse. Hoe zijn blikverpakkingen ontstaan? Dé blikkenspecialist van Nederland. Wij hebben blikken in alle soorten en maten die wij kunnen bedrukken en vullen.


Een origineel en tijdloos relatiegeschenk! Brikverpakking is een Vlaams woord. Een perfecte verpakking stimuleert de verkoop.

Geeft uw bedrijf extra uitstraling. Verpakkingen waar méér in zit! Biedt uw klanten gebruiksgemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.