vrijdag 9 februari 2018

Inbouw gaskachel

Kies voor gemak en gezelligheid in uw woning met een inbouw gashaard. Een inbouw gashaard wordt professioneel ingebouwd in een muur of hoek. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat het vuur niet te onderscheiden is van een echt houtvuur.


De gaskachel wordt in uw muur of in een hoek geplaatst. Kies bij uw inbouw gaskachel bijvoorbeeld een natuurstenen schouw of een haardplateau op maat.

Bij een gaskachel kiest u niet alleen tussen een inbouw -, inzet-, vrijstaande - of een hangende gaskachel , maar heeft ook keuze tussen verschillende vuuraanzichten. Een gaskachel is jouw persoonlijke sfeermaker en moet dus bij jou passen. Wist je dat we hem ook installeren of zelfs inbouwen? Kijk snel in ons assortiment. DRU biedt een groot assortiment inbouw gashaarden.


De inbouw gashaard kan worden verwerkt in een bestaande schouw of muur, en zelfs in een hoek - als hoek gashaard. Bekijk hieronder onze nieuwste modellen of kom langs in onze showroom in Rijssen om uw wensen met onze adviseurs door te spreken.

Gashaarden zijn in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan inzethaarden, inbouw gashaar vrijstaande gaskachels, gevelkachels, afvoerloze gashaarden en hangende gashaarden. Als u kiest voor een haard op gas, kiest u voor sfeer en gemak. De verschillende inbouw gashaarden kunnen strak ingebouwd worden maar bijvoorbeeld ook zwevend.


Een voordeel van het zwevend maken van een inbouw gaskachel is dat er een ruimtelijker effect wordt gecreëerd. U wil een gashaard kopen? Want met een gashaard haalt u duurzame warmte, charme en design in huis. Of u nu kiest voor een moderne inbouw gashaard of vintage sfeerhaar elk van onze modellen biedt u een hoog rendement en een uitstraling die uw interieur extra karakter geeft. Bij M-Design kan u de gaskachel kopen die u zoekt.


Daarnaast kan je kiezen voor een convectietoestel of voor een gaskachel of gashaard met ventilatie die de warmte verspreidt in de woonkamer. Dé online specialist voor houtkachels, gaskachels en elektrische haarden. Gaskachels zijn er in verschillende soorten en maten.


Ben je op zoek naar een klassieke gaskachel of houdt je meer van modern? Wil je een vrijstaande of toch liever een vrijhangende gaskachel? Bekijk hier het ruime assortiment gaskachels én vergelijk verschillende modellen.


Ons assortiment omvat diverse merken en leveranciers van gaskachels.

Inbouw , vrijstaand of hangend. Of u nou de voorkeur geeft aan klassiek of juist modern, bij ons vindt u altijd een gaskachel die past bij uw interieur. Je wenst een gashaar maar hebt vragen over de inbouw ? De diverse hoogwaardige partijen die hun veelzijdige haardenassortiment op HOOG.


Vind de gaskachel die bij u past. Allereerst is van het belang om te weten dat een gashaard in verschillende uitvoeringen te verkrijgen is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een vrijstaande gaskachel , een inbouwhaard of een inzethaard. Wil je de installatiekosten zo laag mogelijk houden? Dan kies je voor het gemak van een vrijstaande gashaard.


Hier vindt u de prijslijst vinden van alle ZEN FIRES inbouw gashaarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.