vrijdag 16 februari 2018

Glazenwasmachine

Slechts liter water per cyclus. Vind glazenwasmachine op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vaak geleverd met omgekeerde osmose of waterfiltratiesysteem.


Glazenwasmachine voor reinigen van glaswerk (wijnglazen, bierglazen).

Programma voor voorzichtig reinigen van delicate. Zeer handige glazenspoelmachines voor gebruik in de horeca. Bekijk ons diverse aanbod glazenspoelers direct online en bestel via de webshop. Deze solide professionele glazenwasmachine is inwendig en uitwendig gemaakt van roestvaststaal en heeft.


De Ecomax 4glazenwasmachine is speciaal ontworpen om een groot bedieningsgemak te combineren met een hoge betrouwbaarheid. De machine zorgt voor zorgeloos schone. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama.

Minderprijs machine zonder ingebouwde zeepdosering €21- Gratis standaardkorf welke optimaal is ontworpen voor het wassen van glaswerk. Vaatwasmachines ECOMAX EEN BEWUSTE KEUS! DIAMOND GLAZENSPOEL MACHINES en VAATWASMACHINES.


Horeca vaatwassers vind je bij HorecaTraders. GGM Gastro international ist Importeur und Exporteur von Gastronomie-Großküchenausstattungen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de glazenwasmachine M-iClean U! De levensduur van gedecoreerde glazen wordt door een te hoge temperatuur verkort.


Een glazenwasmachine van Hobart is automatisch afgesteld op de juiste temperatuur. Op zoek naar professionele horeca vaatwaskorven? De beste vaatwaskorf vindt u hier.


Voorlader M-iClean volledig nieuw bedacht – een mijlpaal in de branche. Krupps glazenwasmachine Deze glazenwasmachine van onder de Elitech line van Krupps. De Elitech line zijn de top van het gamma aan producten van Krupps.


Het schoonmaken en onderhouden van serviesgoed en glaswerk: het behandelen van bierglazen. Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Door het gebruik van onze website stemt u in met alle cookies die we plaatsen die in onze policy. De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers. DGT introduceert de nieuwe modellen vaatwasmachines van MACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.