woensdag 14 februari 2018

Couscous tajine

Tajines : de Noord-Afrikaanse keuken bij jou thuis. Alleen de beste kwaliteit. Vergelijk prijzen op Vergelijk. Marokkaanse tajine met couscous. Hak de koriander fijn en strooi deze samen met de amandelen over het stoofgerecht in de tajine.


Serveer samen met de couscous.

Gebruik hiervoor een Tajine of een gietijzeren braadpan. Dat de Noord-Afrikaanse keuken kruidig en lekker is, hebben velen al ontdekt, maar dat de exotisch. If you like a little spice in your life than you are going to enjoy this one! You can also substitute the couscous with brown or white rice-either way it. De grootste collectie tajines vind je hier!


Gratis verzending vanaf € 30! Breng op smaak met peper en zout. Ditmaal heb ik de tajine gebruikt met kip en groente en toen heb ik de tajine gevuld met bouillon.


Daarnaast natuurlijk Couscous gereserveerd.

This aromatic lamb tagine can be made in advance and reheated. Make the fruity lemon couscous just before serving. Deze kleine tarwekorrels. Tip van deVegetarier-redactie: ook lekker met grote stukken paprika of pompoen.


Opmerking van de redactie: In het oorspronkelijke recept staat Israëlische couscous. Gisteren voor het eerst van mijn leven gebruik gemaakt van een tajine. Grappig, zo’n aardewerken pot op je gaspitje, en maar bang zijn dat het ding in tweeën barst. Bekijk het volledige assortiment. Koekenpannen, braadpannen en meer.


Shop messen bij Cookco. Koksmessen, messenblokken en meer. We hebben gisteren een recept ingezonden gekregen door Miranda. Het is een recept voor gemarineerde kip met couscous uit de tajine. Heb je zelf ook een lekker recept?


Haal de tajine van het vuur, bestrooi het met de sesamzaad en serveer de tajine met de couscous. En zo zag mijn bordje eruit. Ontdek nu meer dan duizenden smakelijke njam! Welkom bij Restaurant TAJINE.


Easy: Couscous met Merguez.

Ok vooruit ik geef jullie een receptje uit mijn kookboek. Meer ideeën over Busjes, Keukens en Couscous.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.