Vind hier de laagste prijs. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Wil jij de perfecte melkschuim maken voor je cappuccino?
Nieuw Retail-verpakking met sleeves. Lekker melkschuim voor je cappuccino of latte macchiato?
Dat maak je door koude, verse en volle melk met de hand op te schuimen. Veel soorten koffie maak je met melkschuim. Maar hoe maak je goed melkschuim ? Lees hier hoe je melkschuim maakt met een stoompijpje, een garde, of een french press! Het is natuurlijk fijn om te weten welk type melk te moet gebruiken voor het beste melkschuim maar hoe zorg je er nou voor dat. Ik maak altijd melkschuim met.
Ik leg je uit hoe je melk opschuimen kunt doen met het stoompijpje aan je espressomachine.
Melkschuim voor bijvoorbeeld een cappuccino of latte macchiato. Je kunt nu het stoompijpje weer dicht draaien. Zet de melk even naast je neer, maak meteen met een doekje het stoompijpje schoon en laat het stoompijpje weer een paar. Lees hier op het het Melkopschuimer BLOG hoe je zelf de lekkere cappuccino kunt maken.
De volgende stap voor het cappuccino maken is het melkschuim. Een cappuccino is niet zomaar een kopje koffie, maar een wonderlijk mengsel van espresso, melk en -last but not least- melkschuim. Omdat melk zwaarder is dan de koffie, en de koffie weer zwaarder dan het melkschuim ,. Hoe maak je een latte macchiato met perfecte laagjes? De melkschuim is klaar wanneer het twee keer het oorspronkelijke volume heeft en een temperatuur van graden Celsius bereikt. Stap 2: Gebruik een kopje wat groot genoeg is voor de koffie en een laag melkschuim.
Er zijn verschillende figuren die je met melkschuim in je koffie. Het mooiste hartje maak je met schuim dat wat minder lobbig is dan het. In dit artikel leg ik uit hoe je dit met een melkopschuimer doet. Koud melkschuim maken kan eventueel ook. Met een paar keer pompen heb je prima melkschuim.
Om het nog ingewikkelder te maken: een espresso met weinig melkschuim heet weer een caffè macchiato.
Waar de cappuccino vroeger een luxe was in een restaurant,. Als je teveel melkschuim toevoegt,. Jij drinkt graag een cappuccino of latte macchiato en weet dat daarbij een stevige laag melkschuim niet mag ontbreken. Zet een espresso (ml) van een espresso koffie naar keuze in het cappuccino-kopje. Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino.
Omdat koffie zwaarder is dan melkschuim , valt de espresso wel door het melkschuim heen. Een koffiemolen met maalschijven stelt je in staat om precies te bepalen hoe fijn of grof de gemalen koffie wordt,. Bestrooi het melkschuim als laatste met een snufje kaneel, nootmuskaat of cacao. Maak een perfecte cappuccino.
Hoe lang dat duurt hangt af van hoeveel water je in het reservoir hebt gedaan.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.