maandag 11 december 2017

Solis reinigingstabletten

Morgen al in huis en 3dagen garantie! Alleen dit artikel bestellen? Als u alleen dit product bestelt, dan kunnen we dit artikel in Nederland als brievenbuspakket versturen. Solis reinigingstabletten.


Het gebruik van reinigingstabletten zorgt ervoor dat u altijd een heerlijke aroma en een perfecte koffiesmaak krijgt bij elke kopje koffie dat u zet.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuis geleverd. Espressomachine ontkalker, reinigingstabletten en waterfilters!


Per machine verschilt de ontkalkingsprocedure. Icepure ICP-CMC301Icepure ICP-CMC3zijn 1 c. Coolblue: alles voor een glimlach. Bestel nu voor levering morgen. Scanpart reinigingstabletten.

De actieve bestanddelen lossen koffie vetten en andere verontreinigingen in de zetgroep op, waardoor deze weer schoonspoelen. Deze reinigingstabletten voor het ontvetten en reinigen van uw espressomachine. De reinigingstabletten zorgen ervoor dat koffievet en oliën verwijderd worden.


Een type aanduiding vindt u vaak aan de onderzijde van het apparaat. Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang. Reinigingstabletten bij CCLL. Eén voor het reinigen en een programma voor het ontkalken. Groothandel voor koffiemachine onderhoudsproducten in Europa.


U heeft geen producten in uw winkelwagen. Inhoud reinigingstabletten, á 5gram Goed voor keer reinigen. Omschrijving SOLIS SOLITABS reinigingstabletten zijn geschikt voor het reinigen van espressomachines.


Regelmatig gebruik van SOLITABS reinigingstabletten garandeert u een heerlijk aroma en een perfecte smaak van ‘’professionele’’ koffie, espresso of cappuccino. Door de gemalen bonen in de piston wordt het water met hoge druk geduwd voor een hele goede koffie. Zet één of twee porties tegelijkertijd door gebruik te maken van de enkele of dubbele filter. Deze kleine tabletten laat u vervolgens door uw machine fijnmalen waardoor achtergebleven olie en koffieresten verwijderd worden.


Awimac reinigingstabletten 1st. Universele Ontkalkingstabletten 1st.

IlCaffe espresso service: Illy espresso bonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.