vrijdag 22 december 2017

Glazen broodrooster

De grootste collectie broodroosters ! Bespaar tot wel via kiesproduct. Broodroosters tegen de laagste prijzen. Speciaal voor rijke liefhebbers van geroosterd brood ontwikkelde Bugatti de Noun, een schitterende glazen broodrooster. Je kunt dit broodrooster in vijf verschillende standen afstellen.


U kunt bijvoorbeeld kiezen om het brood alleen te ontdooien.

Een verse toast uit een mooie broodrooster smaakt altijd beter. Daarom hebben wij een uniek assortiment met de mooiste broodroosters. Bodum heeft een unieke en uitgebreide collectie aan glazen , koffie en theeservies,. Beleef de volledige lijn van koffie en theevoorzieningen, glazen , keukenapparatem en nog weel meer.


Glazen heteluchtoven, is nogal ruim gezegd. Bodum is een van de meest vooraanstaande merken op het gebied van koffie accessoires. Bodum glazen en andere Bodum producten voordelig bij Bobplaza!


Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder.

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Niets is lekkerder dan de lucht van geroosterd brood op de vroege morgen. Met deze broodrooster van Bodum beslis je zelf of je een licht gerooster krokant of bruin.


Voor 21:bestel is morgen in huis. Deze glazen waterkoker is uitgerust met een thermostaat waarmee je de temperatuur kan. Moderne combinatie van een waterkoker en broodrooster in een retro jasje. Bezorgd wanneer jij wilt!


Bekijk hier ons professionele broodroosters. Ook showroom Levertijd vanaf uur 5- korting! Maak uw klanten gelukkig door dit broodrooster bij het buffet te plaatsen.


Van goede kwaliteit en voordelig. Direct uit voorraad leverbaar. Met dit stijlvolle glazen design broodrooster van Russell Hobbs is het een feestje!


Met Elektronisch verstelbare bruiningsgraad met blauwe verlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.