dinsdag 19 december 2017

Geslepen glazen

Bestel nu snel en spaar de verzendkosten van 95. Voor een uniek woongevoel! Trends voor thuis ontdekken! Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Gratis verzending vanaf €30! Koop of Verkoop geslepen glazen op Marktplaats. Glas is van zichzelf scherp. Wie heeft zichzelf nu eens niet gesneden aan glas.


Om ervoor te zorgen dat glas niet meer scherp is. Gehard glas (plat poly geslepen ) is sterk en veilig glas. Kwaliteit, voordelig en snelle levering.

Platpoly geslepen enkel glas koopt u op Glaswebwinkel. Door de geslepen randen is het veiliger en ziet het glas er strak uit. Je zocht naar: geslepen glas ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Blanke model spiegel met MAT geslepen facetrand. Mat facet is alleen mogelijk aan rond of model glas , NIET aan rechte zijden. Hierop verlijmt in de hoeken glanzend. Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen , wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt.


Geslepen glas heeft over het algemeen een langere levertijd van ca. De bovenstaande levertijden zijn echter indicaties. Bij facet slijpen wordt een brede rand aan het glas geslepen. Doorgaans wordt er facet geslepen op tafelbladen, spiegels, binnen- en buitenruiten om er een extra. Ontdek onze unieke collectie.


Facet geslepen : Een facet rand is een sierrand van 2 of 30mm breed en wordt vaak toegepast bij spiegels of tafelbladen en geeft een klassieke uitstraling. Hoe kun je zien of een pegel van een kristallen kroonluchter echt kristal is of geslepen glas ? Is er een methode voor om dit na te checken?

Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende. Brillenglazen kunnen sferisch en asferisch geslepen worden, dat wil zeggen bolvormig of anders dan bolvormig. De collectie van kristallen glazen en ander glaswerk worden nauwkeurig voor u geselecteerd.


Deze glazen zijn bijzonder mooi geslepen. Bij Pearle kiest u uit verschillende soorten brillenglazen. Samen bekijken we welke glazen het beste passen bij uw ogen, wensen en dagelijks leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.