donderdag 14 december 2017

Frambozen smoothie maken

Deze ijskoude frambozen smoothie is lekker als dessert of tussendoortje. De bevroren frambozen maken deze milkshake kou en de banaan die er stiekem in gaat geeft. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een lekkere en gezonde bosvruchten smoothie te maken in combinatie met.


Lekkere frisse frambozen smoothie ! Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en.

Doe de bananen, sinaasappelsap, citroensap en yoghurt in de blender en mix helemaal fijn. Voeg de frambozen toe en mix deze er doorheen. Maak zelf frambozen smoothie. Dit frambozen smoothie recept is klaar in min.


Bekijk hier hoe makkelijk je dit kunt maken. Een lekkere en gezonde smoothie hoeft niet perse met veel ingrediënten. Deze frambozen smoothie is werkelijk overheerlijk!

Daar hoeft echt niet veel meer bij. Van een simpele pasta tot een lekker bakgerecht en van een hartige taart tot een smoothie en een. Om een lekkere smoothie te maken , kies je twee of drie soorten fruit.


In dit recept heb ik gekozen voor een smoothie met banaan, frambozen en melk. Hij valt wel in de categorie licht groen. Begin je ochtend goed met een lekkere smoothie.


Vandaag een smoothie met frambozen , banaan, melk en yoghurt. Een heerlijke zomerse smoothie met rood fruit. Van de zomer met vers fruit, maar in de andere seizoenen met diepvriesfruit. Extra vrolijk door de lagen! Geen probleem je kunt deze smoothie ook maken met gewoon water.


Smoothies zijn super makkelijk. Zin in een verfrissend drankje op een mooie zomerse dag? Snel te maken zodat je snel kunt genieten. Een aardbeien smoothie is gezond en ook nog eens erg. Je leest verderop in dit artikel waar je op moet letten bij het maken van een smoothie ,.

Spoel de braambessen en de frambozen. Zo smaakt jouw smoothie nog beter. Deze biet banaan frambozen smoothie is té simpel voor woorden, maar zó lekker! Zelfs al ben je niet dol op rode biet, die proef je namelijk (bijna) niet. Een ontbijt smoothie is een gezonde manier om je dag mee te beginnen.


Door de havermout vult de ontbijt smoothie goed en de frambozen maken het lekker zomers! Een overheerlijke smoothie met frambozen , die maak je met dit recept. En inderdaad is een staafmixer niet een erg goede optie bij het maken van smoothies , gelukkig had je die.


Ga voor deze gezonde frambozen milkshake zonder ijs! Makkelijk om te maken en ook nog eens goed voor de. Een rode bieten en frambozen smoothie recept met wat honing om het iets zoeter te maken.


Frambozen zijn ontzettend gezond omdat ze belangrijke anti-oxidanten bevatten. Het leuke aan smoothies is dat je heel veel verschillende smaken kunt maken. Ik heb smoothie recepten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.