woensdag 6 december 2017

Bk easy inductie

Coolblue: Alles voor een glimlach. CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! Groot assortiment van het merk BK.


Geschikt voor alle warmtebronnen (met name voor inductie ) en. Vele aanbiedingen bij bol. Deze pan is voorzien van een Teflon Platinum Plus.

Vanaf € 5- gratis verzending. Bekijk het uitgebreide aanbod! BK Easy Induction Koekenpan - Ø cm. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen. Betaal nooit meer teveel. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Goedemorgen, ik moet andere pannenkoekenpan en een hapjespan hebben. Deze die ik nu heb zijn Tefal met d. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. De BK Wokarang heeft een uniek design voor optimaal gebruiksgemak. Vind hier de laagste prijs. Perfecte grip - veilig bakken dankzij de stevige.


Wilt u koken op inductie met een vaatwasserbestendige pan? Sauteerpan BK Conical Deluxe cm. De BK hapjespan is gemaakt van sterke materialen die samen zorgen voor groot. Voortreffelijk en Energiezuinig.


De anti-aanbaklaag zorgt er namelijk voor dat je. De Balans Plus serie kenmerkt zich door een Full steel mm bodem welke deze pannen ook geschikt maakt voor inductie. Deze set van pannen heeft een anti-aanbaklaag zodat je gerechten niet aan de bodem.


De pan is gemaakt van aluminium, heeft een anti-aanbaklaag en is ovengeschikt (tot 1ºC).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.