woensdag 20 december 2017

Bieropener met teller

Voor volwassenen en kinderen. Bent u altijd al benieuwd geweest hoeveel biertjes u drinkt op avond. Met deze bierteller kunt u de tel niet meer kwijt raken.


Deze flesopener heeft een ingebouwde teller die bijhoudt hoeveel flesjes je hebt geopend. Wil je weer vooraan beginnen met tellen, dan reset je gewoon de teller.

Een hippe bier flesopener hout met je eigen tekst? Laat een bieropener graveren. Flesopener met 1 tevredenheidsgarantie en snelle levering! Bieropener voor aan de wan zwart.


Want wij hebben de hipste bieropeners van dit moment! Kies één van de vele modellen en laat het gratis graveren met tekst naar keuze. Zeer leuk om weg te geven als cadeau of relatiegeschenk.

Personaliseer hier je eigen bieropener met jouw eigen creatie erop bedrukt. Sleutelhanger bieropener met foto of logo! Goedkope openers Een bierfles is natuurlijk op meerdere manieren te openen, maar gaat het snelst en handigst met een goede bieropener. Carnavalskleding artikelen!


Onze bedrukte openers zijn een. Geen probleem meer met het zoeken naar een bieropener. Deze wandopener is altijd binnen handbereik, de opener hangt immers op een… Meer.


Een bieropener bedrukken doen wij tegen de laagste prijzen. Info over dieselpompen met teller. Resultaten van zoekmachines! Altijd bieropener bij de hand (letterlijk en figuurlijk)?


Dat kan met deze roestvrij stalen ring! Het is namelijk geen gewone ring in de achterzijde van de ring zit. Met de muur bieropener van IGGI heb je altijd een flesopener bij de hand. Een stoere muur bieropener met retro design koop je bij Cadeau.


Open bier veel makkelijker met deze brute bottle-opener slippers van het merk Reef!

Naast de bieropener heeft het ook comfort. Maar die bieropener is vet! Verwijder met een simpele beweging de dop van het bierflesje. We laseren, vanaf exemplaren, een eigen logo op de. Deze metalen bieropener met foto is een leuk cadeau voor Vaderdag!


Grappige bieropener cadeau kopen online doe je hier met plezier! Groot assortiment met 30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.