vrijdag 24 november 2017

Fles met koelelement

Verzending vanaf €in uur. Ontdek de Flessen van de beste merken. Koelelement voor een fles. Speciaal koelelement voor het koelen van een fles drank. Het formaat van dit koelelement is ongeveer.


Deze drinkfles met een inhoud van 700ml is gemaakt van Tritan met een TPR.

Leg de fleskoeler in de diepvriesen en het element zorgt voor het koel houden van uw wijn en. Een gele fles met een inhoud van 5ml welke eruit ziet en werkt als een koelelement. Vul de fles met bijvoorbeeld water, leg deze in de vriezer en uw water blijft. Relatiegeschenk Frost drinkfles met koelelement (5ml) met opdruk zoals een logo of zonder opdruk. Sterk in Frost drinkfles met koelelement.


Plaats het ingevroren koelelement terug in de fles en uw drankje wordt gekoeld. Je kunt ook je brood bevroren mee nemen en dat als koelelement gebruiken,tegen de tijd. Kunststof fles met drinktuit en koelelement.


Het koelelement bestaat uit een houder die kan worden gevuld met water.

Online koelelementen bestellen met snelle levering uit voorraad. Bekijk snel ons grote aanbod koelelementen. Bestel vandaag nog voor 15:uur en u heeft uw nieuwe.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor koelelementen aanbied. Een ‘Arctic’ bidon met een koelelement. Als koelelement houdt de fles je lunchartikelen lekker gekoeld en tijdens de lunch heb je dan heerlijk koel. Met hygienische draaidop,.


Tenten, slaapzakken, kampeermeubels en nog veel meer kampeerartikelen. Neem een lege fles en vul deze met 2gram keukenzout en 7gram water. Andere hoeveelheden mogen ook maar de verhoudingen moeten zo exact. De Yukon Bidon sportwaterfles is altijd makkelijk om bij u te hebben voor activiteiten buitenshuis.


Een roze fles met een inhoud van 5ml welke eruit ziet en werkt als een koelelement. Een goede fles witte wijn moet natuurlijk wel lekker gekoeld zijn. Luxe, modern gevormde karaf met handige giettuit. De karaf is voorzien van een houder met geïntegreerd koelelement en een dop. De koeljas kan in de diepvries bewaard.


Compleet met koelelement van Vacuvin geeft deze wijnkoeler extra sfeer op tafel. Leuk voor buiten, aan boord en binnen!

Goed cadeau voor man of vrouw met of zonder fles. Vaak wordt de passieve koelbox gevuld met koelelementen of met ijs. Dubbelwandige isolatie zorgt ervoor dat de temperatuur in de koelbox maar heel langzaam stijgt.


Vervolgens vul je de fles met water. De smaak van het fruit trekt in het water en zo heb jij een heerlijk zelfgemaakt en gezond drankje! Een aantal van deze bekers plaats je direct op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.