dinsdag 21 november 2017

Bierkoeler gamko

Bij de Koelen en Vriezen Koning. Complete tapinstallatie Jupiler bj. Te koop een complete tapinstallatie bestaande uit: gamko 1. Vind bierkoeler gamko op Marktplaats. Gamko , de expert in professionele drankenkoelingen.


Voor iedereen een voordeel.

Gamko bierkoeling koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! KIJK OOK BIJ DE GAMKO SUPER DEALS, NIEUWE KOELINGEN MET LICHTE BESCHADIGINGEN VOOR SUPER PRIJZEN.


Bij inbouw: mm bij de diepte optellen en bij de totale breedte 10. Deze prachtige bierkoelers zijn in groottes ondergebracht. De Gamko webwinkel, een webwinkel voor klanten die onderdelen nodig hebben voor hun koeling!


Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Info over bierkoeler gamko.

Resultaten van zoekmachines! Bierkoelers bestelt u online bij Beuk Horeca. Levertijden vanaf uur! Bij Gamko weten ze al ruim een halve eeuw hoe tapbier snel op de perfecte temperatuur komt en behouden wordt.


Occasion - Cornelia liggende bierkoeler. Geschikt voor: Spiralen. Biertapspecialist Taptomat levert droogkoelers en waterkoelers (natkoelers) van topkwaliteit, uiteenlopend van thuistaps tot zwaardere, professionele bierkoelers voor.


Gamko de aflevering en eventuele plaatsing graag als optionele dienst aan. Tarief voor afleveren of leveren incl. Horeca JP is dé specialist in horeca benodigdheden.


Ze worden stekkerklaar en met ingebouwde koelmachine geleverd. Een zeer nette gamko bkg bierkoeler te koop aangeboden. De koeler verkeerd en goede staat en koelt perfect. De bierkoeler is inclusief.


Gamko is een toonaangevend producent en leverancier van professionele koelingen voor de horeca. Ik heb alles doorgemeten en geconstateerd dat er stroom aanwezig is. Mooie tapblad met kranen koeler gamko en andere losse delen aan het juiste adres.

Fustenkasten - bierkoelers. Mijn gamko bierkoeler wilde niet meer koelen. Het euvel was snel gevonden, de thermostaat. Nu is mijn vraag kan ik hier eventueel met een gewone koelkast thermostaat.


Wat is er nou feestelijker dan een glas bier van de tap? Zeker als dat heel makkelijk blijkt te kunnen. Daarom ontwikkelde Gamko het “liter partytap. Voorzien van een bierkoeler. Bestel online uw biertap, bierkoeler , biertapzuilen, CO2-meters, fustkoppelingen en andere taponderdelen.


Ruim assortiment biertapmaterialen, snelle levering!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.