woensdag 11 oktober 2017

Blazer expresso

Blazer expresso

Ontdek de nieuwe collectie online. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief. Ontvang euro Shoptegoed ! Blazers tegen lage prijzen. Bestel hier blazers online. Business blazers bij CA.


Blazer expresso

Sla nu je slag en bestel! Een nieuwe herfst blazer is essentieel in je garderobe! Gratis bezorging vanaf 20. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd.


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken om o. Bespaar tot wel via kiesproduct. Expresso blazers online te bestellen bij Rinsma Modeplein. Getailleerde jacquard blazer Angel in marineblauw met kleine witte polkadots.


Blazer expresso

Achteraf betalen, gratis retour. Altijd gratis verzending vanaf € 5-! Neem nu snel een kijkje in de collectie bij van Uffelen mode en vind de blazer die bij jou past! Navy blauwe blazer met een fijne stippen dessin van het merk Expresso. Deze blazer heeft een getailleerde pasvorm, paspel zakjes op de voorzijde en heeft een fijne.


Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor wekelijkse nieuwsbrieven. De blazer is gemaakt van polyester, viscose en. Door het invullen van het e-mailadres geeft u hier toestemming voor. Leuk jasje in blazervorm van het merk Expresso.


Blazer expresso

Het jasje heeft een zwarte kleur en is afgewerkt met witte stroken, wat hem een sportieve look geeft. Vind expresso blazer op Marktplaats. De voorzijde bevat twee insteekzakjes en knoop.


Voor iedereen een voordeel. Aan de binnenkant zit een oranje accent. Verder loopt het patroon met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.