donderdag 19 oktober 2017

Barista workshop haarlem

Start Your Next Trip Today. Bespaar tot op uw reservering! Boek uw Hotel in Haarlem online. In juli en augustus vinden er in Haarlem geen workshops plaats.


Laagdrempelige barista workshops en professionele cursussen voor liefhebbers en horecapersoneel. Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje, personeelsuitje.

Bij de Koffie Academy bieden wij verschillende koffie trainingen en barista cursussen aan. Wilt u graag een barista workshop of meerdere workshops volgen? De Glas in Lood workshop is een echt ambacht workshop - Ook leuk voor groepen! Tot korting op uw reservering! Barista cursus, workshop en SCA examens?


Heb je vragen aan barista Cafe Haarlem , een suggestie, opmerking of klacht? Heerlijk om zelf die perfecte koffie te maken en dat mooie hartje op je cappuccino te krijgen. Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen.


Een barista is een vakman of -vrouw die zich toelegt op het bereiden van koffie, espresso en cappuccino.

De prijs bedraagt € 2per persoon en is inclusief begeleiding van een barista , melk en diverse koffies (espresso, slow),. Over het algemeen wordt een barista cursus gevolgd om kennis en kunde op het gebied van koffie op te doen. De cursus of workshop wordt door een professional gegeven.


Een origineel vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Wil je graag een barista workshop of meerdere workshops volgen? Espresso Zueco is al jaren de specialist. Alle workshops op een rij, van zakelijk tot creatieve workshops. Workshops Amsterdam Regio Haarlem , Zaansta IJmuiden, etc.


Coffee on Wheels Haarlem , huur direct een mobiele koffiebar of theebar voor op locatie. Leer de kunst van het koffiezetten. Van beginner tot professionele barista , elke klant van Peeze krijgt een barista cursus. Bij de barista workshop leren uw gasten op een vermakelijke manier wat een barista doet en hoe ze de perfecte koffie met latte art maken. Openingstijden maandag 08.


De barista training voor professionals. Wil je leren hoe je een goede espresso zet en hoe je een hartje in het melkschuim van je cappuccino maakt? Meld je dan aan voor een barista. Bekijk ons aanbod en reserveer een barista workshop bij jou in de buurt.


Daarnaast hebben wij een breed aanbod aan koffie workshops en trainingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.