vrijdag 27 oktober 2017

Bamboe keukenblad

Bamboe van alle merken op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Bestel direct online op Beslist. Meerdere aanbieders en soorten. Alle merken voor de laagste prijs.

Snelst groeiende plant in ons assortiment. Of u nu zoekt naar een bureaubla tafelbla keukenblad of aanrechtbla BAMBOOXL heeft wat u zoekt! De eindzijdes hebben niet het bekende regelmatige strepenpatroon dat lang gebruikelijk was bij bamboe. Installatie van uw bamboe werkblad Installatie van uw bamboe werkblad is afhankelijk van de toepassing, maar over het algemeen eenvoudig uit te voeren. Daarnaast hebben wij ook bamboe platen en gevingerlaste bladen voor tafel of aanrechtblad in voorraad.


KOSA bamboo is massief geperst bamboe dat zeer geschikt is voor keukenbladen , fronten en achterwanden. Warm, oersterk en zeer slijtvast.

Aanrechtblad of werkblad van 1 duurzaam 5-laags bamboe voor € 25per stuk. Of voor een stevige tafel of bovenkant van een kast. Plain pressed (horizontaal): hierbij ziet men nog duidelijk de verdikking (knopen) van de bamboe stam. Side pressed (verticaal): kenmerkt zich door zeer smalle banen. De Moso massieve plaat is een zeer decoratief plaatmateriaal welke bestaat uit meerdere lagen bamboe , beschikbaar in diverse variaties wat betreft afmetingen, diktes.


Massief hout is geschikt voor verschillende toepassingen. Als werkbla keukenblad , wastafelplank of de basis voor uw eigen project. Voor een luxe en klassieke.


Populair is het gebruik van bamboe plaat als tafelblad of keukenblad. Ook wordt het veel gebruikt voor het maken van trappen, kasten en wanden. Wilt u alles weten over een bamboe traptreden, bamboe trappen, stootborden, aantreden of optreden, trapneuzen e. Bij kosa bamboe import kunt u terecht voor zowel ruwe bamboe balken en bamboe planken als specifieke producten en maatwerk zoals bamboe kozijnen, trappen,. Deze plaat is vooral interssant bij toepassingen waar de gehele plaat zichtbaar blijft zoals meubels,.


Hier kunt u denken aan oplossingen voor tafel- en keukenbladen , maar ook voor kastplanken en meubelpanelen. Ons bamboe assortiment is nu uitgebreid met de levering van bamboe meubelplaten.

De bamboe meubelplaten zijn verkrijgbaar in de kleuren Kalm. Eiland van bamboe met veel opbergruimte aan beide kanten. Apparaatkasten tot het plafond van Certiberken in door de klant gekozen wit-tint. Daarnaast is een houten keukenblad niet waterdicht en wel krasgevoelig.


Je kunt dus niet zomaar een vochtige doek of plasje water op je werkblad laten liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.