vrijdag 22 september 2017

Lasergamen noordwijk

Lasergamen wordt gespeeld in twee of meer. Kies het lasergame -arrangement dat bij u past en betreed ons waanzinnige doolhof! Met maximaal spelers zowel voor volwassenen als voor kids.


Kinderfeestje lasergamen Nodig je vrienden uit en speel een spannend lasergame spel. Spannende geluids- en lichteffecten! De eerste lasergame in de Leidse regio!

Duur circa – max uur. JUMPIN’ Noordwijk is een groot overdekt trampolinepark van 6m2. Ruime parkeergelegenheid. Wij bieden het mooiste kinderfeestje aan dat je maar kunt bedenken.


Dit alles op ons prachtige terrein op de Veluwe. Echt in het bos, met eigen supergroot lasergame. Reserveer direct voor een onvergetelijk avondje uit!


Silverstone is het partycenter op slechts minuten vanaf Amsterdam of Haarlem.

Kom gezellig karten, lasergamen , bowlen of eten. Onze hele groep heeft zich prima vermaakt met een paar potjes lasergamen. Woensdag december waren we met een stuk of twaalf vrijwilligers van Kattuk.


Outdoor lasergame op een unieke locatie. Omgeven door breed stran duin en het Noordzeekanaal. Kart en partycentrum Van der Ende Racing Inn. Noordwijk – Partycentrum Noordwijk aan de van Panhuysstraat is met ingang van afgelopen zondag gesloten.


Reden van de sluiting is dat de exploitant failliet is. In IJmuiden bestaat zelfs de mogelijkheid het blokarten te combineren met lasergamen en speedboot. In de mooiste bos- en duingebieden buiten lasergamen in Den Haag. Adrenaline-verhogende games.


Vrijgezellenfeest, personeelsuitje of kinderfeestje? Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden. We spelen zelfs lasertag op uw. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden. Een sloep huren bij Marina Rijnsburg staat voor genieten en ontspannen op en rond het water.


In een luxe sloep vaart u. You must to continue.

Tijdens dit verjaardagsfeestje beleef je een spannende en spectaculaire lasergame buiten in de bossen van Klimrijk Brabant in Veldhoven. Je kunt kiezen tussen Spiderman of Batman,. Hou je van actie en spanning? Bezit je een flinke dosis humor en sportiviteit?


Kom dan paintballen bij onze locaties in. Spokk is de enige lasergame in Nederland die speciaal ingericht is voor kinderen. Onze lasergamepakken (Lasermaxx) zijn bijvoorbeeld minder zwaar gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.