donderdag 21 september 2017

Koksmes graveren

Grote collectie koksmessen vind je hier! Koksmessen tegen de laagste prijzen. Altijd de beste deal voor jou. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum.

De beste prijs-kwaliteit online! Vind aanbiedingen op ShopAlike. Bespaar tot wel via kiesproduct. Je mes graveren : Voeg dit artikel toe aan je winkelwagentje als je je bestelling wilt laten graveren. HET Global G-koksmes voor een hele scherpe prijs.


Mes graveren met logo, naam of tekst. Het hooggelegeerde (X45CrMoV15). Maak uw mes persoonlijk door het te laten graveren !

Ook voor scholen, kookclubs en bedrijven uw vlijmscherpe partner. Bekijk De Beste Aanbieding! Stel uw eigen persoonlijke bestekset samen. Leuk om te geven, origineel cadeau om te krijgen! In dit mes graveren wij uw logo.


Deze stijlvolle messenset geeft je een complete startuitrusting voor je hak- en snijwerk. De set bevat een koksmes , santokumes, officemes, tomatenmes en broodmes. Graveren in bestek, koksmes , vork, taartschep.


Snowboard ingraveren met naam, helpt ook tegen diefstal. Mister Minit Steenweg helpt u graag! Wij zijn specialist in het.


Dat is wat wij doen, en dat reeds sinds het midden van de jaren van de vorige eeuw. Coolblue: alles voor een glimlach. Wil je glazen laten graveren met bijvoorbeeld een eigen tekst of je bedrijfslogo?


Gratis verzending vanaf € 30! Messenset uit de Kai-Wasabi serie 67S-3met een officemes, een universeelmes en een koksmes.

U kunt bij ons ook ‘ouderwets’ uw messen en scharen laten slijpen en graveren. Hiervoor werken wij samen met Instrument-slijperij Schneider. Bij ons ben je aan het juiste adres ! Ook voor koksmessen en scharen bent u bij ons aa het juiste adres.


Het koksmes is een van de belangrijkste gereedschappen in de professionele keuken. Logo in koksmes met een diamantpunt gegraveerd. Deze gravure zal er altijd inblijven zitten.


Art Kalkman BV graveert teksten en afbeeldingen op (bijna) alle denkbare materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.