vrijdag 15 september 2017

Italiaans koffie zetten

Snel iets lekkers te eten hebben? Bekijk alle Philips koffiezetapparaten om jouw perfecte koffie te kunnen zetten. Bestel nu online in de illy shop. Lees nu hoe de Italianen het doen. Snelfilter koffie zetten met koffiezetapparaat is voor veel huishoudens dé manier van koffie zetten.


Hoe werkt een percolator?

In simpele stappen leggen we je uit hoe koffie zetten met een percolator werkt. Voor de koffieliefhebbers die zelf koffie willen zetten De doorgewinterde koffieliefhebbers zien de piston als de enige optie voor een echte kop koffie. Gli italiani bevono spesso caffè.


De druk is hoog genoeg om de koffie in zijn geheel door te laten lopen. Italiaanse koffie heeft de naam erg sterk te zijn,. Met de moka kun je op een. Sommige eigenaren hebben er eentje, anderen niet.


Uniek, helder en uitgesproken. Expert in koffiemachine, espresso apparaat en koffie.

Voor Italianen is het drinken van koffie geen sinecure – het is een manier van leven. In Italië wordt het zetten van een kopje koffie als een kunst beschouwd. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.


Voor het zetten van koffie met de Bialetti Moka Express hebt het volgende nodig. Vervolgens plaats je het trechtervormige filterbakje en vul je dit geheel met zeer fijn gemalen. Je kunt hem niet alleen drinken als espresso of cappuccino, maar er is ook een caffè ristretto, lungo of doppio. Een geurig kopje koffie zetten is heel eenvoudig.


Er is allerlei zetapparatuur te koop, en diverse koffiesoorten die passen bij de methode die wordt gekozen. Koffie zetten kan op verschillende manieren. Zoals eenvoudig met een koffiekan, traditioneel met een ibrik, of modern met een espresso apparaat.


Niet alle vakantiehuisjes en villas die we verhuren hebben een koffiezetapparaat zoals u dat thuis gewend bent. We helpen je een eindje op weg. We weten allemaal dat de beste koffie uit Italië komt, er zijn echter een hoop merken.


De bereidingswijze is hetzelfde als Irish coffee maar in de plaats van whisky.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.