vrijdag 22 september 2017

Automatische citruspers

Bij de Horeca Apparatuur Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Betaal nooit meer teveel. Automatische sinaasappelpers kopen?


Wij bieden u een compleet assortiment sinaasappelpersen met de meest interessante terugverdien-tijd.

Een hoge kwaliteit citruspers voor een lage prijs. Middels ons compleet gamma aan citruspersen bieden wij voor elk bedrijf de gewenste oplossing. Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs!


Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering. Cormag pakt uit met deze volautomatische citruspers.


U stopt de sinaasappels in de voorraadkorf en drukt op de startknop.

Het apparaat doet de rest! Koop de beste citruspersen en sinaasappelpersen voor lekkere sapjes eenvoudig online bij bol. In iedere restaurant of bar is het handig om gebruik te maken van een automatische citruspers. Citruspers of sinaasappelpers kopen? Hierbij leg ik uit hoe je een.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Alle prijzen vergelijken. CookCo: dé Online kookwinkel van Nederland. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wij leveren verschillende modellen. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama. Compacte citruspers met automatische werking van een koelsysteem.


Hoge capaciteit automatische invoer, de draaiende plaat is makkelijk te demonteren. De automatische kabelopberging van de citruspers geeft aan of het snoer met een druk op een knop oprolt in de machine. Kenners van Solis keukenapparatuur zullen niet snel voor een ander merk kiezen, en terecht.

De Solis Pro Type 8automatische citruspers heeft snelheid en kracht en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.