donderdag 14 september 2017

Aquamarijn revol

U krijgt direct een bevestiging. Edelstenen nu al vanaf € online. Er is geen minimum order hoeveelheid. Toepasbaar op parket- en plankenvloeren. Op werkdagen voor 17u besteld=morgen in huis!

Zeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met. REVOL is een houtvoedende, sneldrogende olie op basis van o. Het voordeel van een verdunde olie: - brengt soepeler aan, iets minder. Diep indringen reinigen houtvoedend en beschermend.


Aquamarijn REVOL Onderhoudsolie Naturel Liter. Een sneldrogende basis- en onderhoudsolie op basis van Corcol, maar dunner en daardoor gemakkelijker met de hand te. Revol dun aanbrengen net b. Ook leverbaar Bio Olie en outdoor olie.

Info over aquamarijn revol 30. Resultaten van zoekmachines! Koop nu deze unieke marktplaats aanbieding. Details aquamarijn revol 30. Vind aquamarijn clien op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Dit zijn prachtige producten om hout mee te behandelen. Corcol is een vloerolie en vinden we vooral geschikt voor professioneel.


WERKWIJZER Het oliën van onbehandelde parket- en planken vloeren met AQUAMARIJN REVOL. Bekijk meer informatie over dit product op onze website. Hoofddorp en Vlaardingen.


Groot assortiment aan aquamarijn vloer olie. Ook zeer geschikt als verdunner voor. Toon Tonen als: Foto-tabel.


U kunt bij ons terecht voor o. Download hier de onderhoudsadviezen voor uw parketvloer zodat u vloer mooi blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.