maandag 28 augustus 2017

Wesco baseboy 20 l

Ontdek ons Zorgvuldig Geselecteerde Aanbod Wesco. Schrijf je nu gratis in voor onze exclusieve deals! Eerste verzending gratis. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN. Hij heeft een inhoud van liter wat.

Deze afvalbak heeft een stevige basis met een. Baseboy liter is de retro klassieker naar ontwerp van de jaren 50! De afvalemmer is uitermate geschikt voor keukens en grotere ruimtes. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Grootste aanbod wesco online. Bestel nu bij Kookexpert! Bekijk ons uitgebreide assortiment Wesco. Qua design prachtig, maar zeer onhandig in gebruik.

De metalen emmer is een stuk kleiner dan de pedaalemmer. Info over wesco baseboy l. Resultaten van zoekmachines! Verkrijgbaar in diverse kleuren.


De Retro look is eenvoudig maar zeer aansprekend. WESCO Baseboy Pedaalemmer - l - Nieuw Zilver. Vind hier de laagste prijs. Wesco baseboy l Prullenbak kopen? Voor iedereen een voordeel.


Betaal nooit meer teveel. Leverbaar in diverse kleuren. De Baseboy met inhoud van liter is leverbaar in kleuren: amandel, coolgrey.


De zware, verbrede voet houdt de afvalemmer perfect op. Tot korting op topmerken. De Baseboy is voorzien van een stevig voetstuk en een robuust pedaalmechanisme.


With an extremely steady base and a robust pedal mechanism.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.