woensdag 23 augustus 2017

Pyrex schalen met plastic deksel

De schaal is luchtdicht af te sluiten met het plastic deksel en daardoor zeer geschikt om bijvoorbeeld je eten mee te nemen naar. Ik heb meerdere van deze schalen ,. Vind de beste selectie pyrex schalen met plastic deksel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit pyrex schalen met plastic deksel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Wel jammer dat de Jumbo bakjes volgens mij wel nog plastic deksel.


Info over pyrex schaal met deksel.

Resultaten van zoekmachines! Je zocht naar: pyrex schaal met deksel ! Een tweedelige set ovenschalen van pyrex met plastic deksel. Pyrex deksel met stoomknop. Deze schalen zijn namelijk. De inhoud van de ovenschalen zijn en liter.


De ovenschalen zijn geschikt voor de oven, magnetron en zijn vaatwasmachinebestendig. Elke schaal is luchtdicht af te sluiten met het bijbehorende deksel.

Beschikbaar in verschillende maten. Borosilicaatglas: bestand tegen thermische schokken en gebruik in de oven tot 300°C - Geschikt voor gebruik in magnetron, koelkast en diepvriezer - Krasbestendig - Plastic deksel voor bewaren in koelkast. Dit glazen model met een inhoud van liter is voorzien van een kunststof deksel met ventiel om stoom af te. Een ovenschaal met deksel : dat is handig!


Naast grote schalen voor het hele gezin zijn er ook kleinere ovenschaaltjes voor lekkere 1-persoons. NOOIT gezien, alleen op plastic. Met de temperatuur van de. Free 2-day Shipping On Millions of Items.


Omschrijving van Rechthoekige glazen schaal met hermetisch en lekvrij deksel 30xcm. Een multifunctioneel gamma ontworpen voor opbergen, invriezen, koken (zonder plastic deksel ) en opwarmen. Luchtvrij af te dekken met een deksel ,. Robuuste schotel met deksel van borosilicaat glas, liter. De schalen zijn vervaardigd uit borosilicaat glas.


De doorzichtige schalen zijn van zeer hoge kwaliteit. Fruitschaal met band (5) Menu schaal (4). Er zijn schalen van karton, plastic ,.

Vergelijk alle schalen met deksel aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.