woensdag 2 augustus 2017

Koksmuts en schort

Kokmutsen in diverse kleuren en maten. Wij hebben ze op voorraa snel geleverd! Binnen vier werkdagen geleverd! Kijk online en bestel direct! Op zoek naar damesblouses?

Bestel nu jouw Koksmutsen. Op werkdagen voor 16u besteld is vandaag verzonden! Help mee in de keuken met deze 3-delige keukenset. Door het schort , de koksmuts en de ovenwant kun je veilig meehelpen tijdens het. Schort met ovenwanten en koksmuts.


Maak hier uw eigen koksmuts ! Een koksmuts bedrukken doet u bij de grootste en goedkoopste!

Koksmutsen bedrukken met naam, koksmuts met foto en koksmuts met logo. Deze set is zowel bedrukt als. Marthe en Lenah spelen zo graag in hun keukentje, en we hebben wel een paar kinderschortjes, maar ik wou graag eens een echte koksmuts en een bijhorend schortje zelf. Hier kunt u uw eigen koksmuts met naam of tekst laten bedrukken bij de. Superleuk kinderschortje voor kleine keukenprinsen- en prinsessen.


Het schortje is wasbaar en verkrijgbaar in twee maten. Mogelijkheid tot het plaatsen. Set met schort , koksmuts en ovenwant.


Trek het schort aan en zet de koksmuts op en met de ovenwant bij de hand ben jij pas een echte chef-kok. Ontwerp en bedruk unieke schorten met een motiefje of foto. Kinder Kookschort met naam. Alle koksmutsen vind je op beslist.


Feestversiering en Feesthoeden. Trek je schort aan en zet je koksmuts maar op keukenprinses. Je kent het wel: van die mannen die net een ei kunnen bakken, maar daar houden hun kookkunsten ook wel op.

Een chefkok in de speelgoed keuken? Speciaal voor die mannen hebben wij het Danger: Man Cooking. Daar hoort natuurlijk passende kokskleding bij. En een overwant voor hete.


SCHORT KING OF THE KITCHEN. Is jou kleine dol op koken en bakken? Recent toegevoegd × U hebt niets in uw winkelwagen. Verzending vanaf €in uur. Horror schort en koksmuts voor kinderen voordelig bij Trendmax.


Vind jouw schort in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.