vrijdag 18 augustus 2017

Anti kalk behandeling glas

Efficiente oplossing zonder zout. Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Kalk bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar!

Hier ook geen anti - kalk. Door dagelijks gebruik van uw douchecabine wordt het glasoppervlak enorm belast. Info over anti kalk behandeling glas. Resultaten van zoekmachines! Nano Glas Coating voor douche set.


Maakt glas water, vet en vuil afwijzend. Geschikt voor glazen Douchewanden, Kookplaten, keramische baden.

Soda is een zout en dat doet helemaal niets met kalk. Om kalk op te kunnen lossen heb je een zuur nodig. Gelukkig bestaan er nu anti kalk douchewanden:. Een douchewand in glas past in elke badkamer. U zoekt: douchewand nano antikalk behandeling ? Nederland en informeert u graag over douchewand nano antikalk behandeling.


Bekijk in onderstaand filmpje hoe het aanbrengen van de glas -variant nano coating badkamer precies in. Is er verschil in anti kalk behandeling en nano coating op. Het glas is 8mm dik met NANO anti - kalk behandeling. Verstelbaar van 8tot centimeter. Breekt bestaande kalk af.


Voorzien van 6mm dik glas met een Nano Coating,. Glaswerk is voorzien van mm dik veiligheidsglas met NANO anti kalk behandeling ,. Glasconcept levert douchedeuren optioneel met de anti. Voor het regelmatig reinigen van het met GC anti -kalkcoating behandelde glas ,. Anti - kalk behandeling : Ja.

Ook is deze serie voorzien van Aquagleam ( anti - kalk behandeling ),. Deze coating zorgt er voor dat er geen kalkaanslag op het glas blijft. Simpel gezegd is er bij douchecabines anti kalk een. De behandeling speelt zich dus.


Glas met een speciale anti kalk behandeling mag alleen met een niet schurende, zachte doek schoongemaakt worden. Onderhoud van spiegels en spiegelkasten. Al getest: HG kalk , antikal, azijn, zoutzuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.