donderdag 20 juli 2017

Banaan aardbei smoothie

Over uw privacy op deze site. Om u de beste inhoud op onze sites en applicaties te bieden, werken we samen met externe adverteerders voor gepersonaliseerde digitale. Groene Smoothie ~De groene smoothie spinazie met banaan en aardbeien Een flinke handvol verse spinazie Halve beker water Halve beker sinaasappelsap Klein handjevol.


Snel zelf een lekker smoothie met banaan maken met dit makkelijk aardbei banaan smoothie recept: mager met yoghurt, bijna roomijs met slagroom of gezond met notenmelk. Smoothies zijn er in verschillende varianten, maar de basis voor een smoothie blijft vaak yoghurt.

Yoghurt zorgt voor frishei stevigheid en maakt de smoothie romig. Een bekende (en favoriete) versie is de aardbei met banaansmoothie. Probeer dit eens als je aardbei m. Een aardbeien smoothie is gezond en ook nog eens erg lekker, mits je de juiste ingrediënten gebruikt. Welke dat zijn ontdek je in dit artikel! Maak zelf aardbeien - banaan smoothie.


Dit aardbeien - banaan smoothie recept is klaar in min.

Voor glazen grote banaan 1gram aardbeien 1½ dl magere yoghurt 1½ dl appel- of sinaasappelsap n Pel de banaan en breek hem in stukken. Zomerse fruit smoothie , lekker koel. Wachtwoord: Stuur mij een kopie van deze e-mail. Bereidingswijze Snij de banen in stukken Snij zo ook de aardbeien in stukken Stop alles in een.


Aan een van onze favoriete smoothies met sinaasappel en banaan hebben we aardbeien toegevoegd. Wil je er een drinkontbijt van maken? Aardbeien smoothie zorgt op een lekkere manier dat je genoeg groente en fruit eet! Schil de bananen , snij ze in stukken (optie: vries deze in ca. uur) Maak de aardbeien schoon, en vries ze in. Deze plantaardige smoothie met aardbei , banaan en spinazie is lekker én gezond.


Je hebt maar een ingrediënten nodig en je smoothie is zo klaar! Smoothie van aardbei , banaan , vanille-sojayoghurt en basilicum. Deze smoothie met aardbei , banaan en kiwi is een uitstekende start van je dag. Roer er naar wens nog wat superfoods door en je hebt een prima ontbijtje.


In de zomer, maar eigenlijk altijd is deze aardbeien banaan smoothie heerlijk. Voeg havermout toe en eet het dan als ontbijt.

Dit lekkere aardbei banaan smoothie ! Ga gauw genieten van deze favoriete fruitige smaakcombinatie zodat je binnen de minuten lekker zal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.