dinsdag 11 april 2017

Cursus schoorsteenveger

Cursus schoorsteenveger

Is het dan niet handig dat uw schoorsteenveger de tijd in de gaten houdt? Zo hoeft u er niet aan te denken en wordt toch op tijd uw schoorsteen periodiek gereinigd. Bij voldoende deelname wordt deze opleiding georganiseerd. De laatste dagen waren er voldoende deelnemers om de opleiding ieder jaar te organiseren.


Wil je schoorsteenveger worden? Heb je interesse in deze opleiding, vraag dan meer informatie aan bij het secretariaat en wie weet kunnen wij jou ook begroeten als cursist! Als erkend schoorsteenveegbedrijf vindt Dakbeheer Culemborg een schoon rookkanaal net zo belangrijk als jij dat vindt. Deze cursus werd mede mogelijk in samenwerking met verschillende fabrikanten.


U krijgt deze introductie cursus volledig kosteloos van ons. Is het wettelijk verplicht om de schoorsteen van je kachel en verbrandingsketel te vegen? Smart Sweep schoorsteenveger.


Waarom zou u voor ons kiezen? Aangezien mijn man meer dan jaar ervaring heeft in de schoorsteenbusiness, heb ik mijn interesse en kennis ook verlegd naar deze sector. Voordat je begint met zoeken, is het handig om te weten hoe een goede schoorsteenveger te werk gaat. De laatste jaren waren er voldoende deelnemers om de opleiding te organiseren. In deze cursus heeft hij geleerd hoe het kanaal geveegd en geïnspecteerd dient te worden, om veilig te werken op hoogte, verschillende situaties in te schatten en alles wat de schoorsteenveger zou moeten weten van het ambacht.


Schoorsteenveger RB Service. Hoe word ik een schoorsteenveger Een schoorsteenveger is een professionele reiniger die ervoor zorgt dat uw schoorsteen is schoon en veilig te bedienen. Inclusief erkend certificaat. Mag ik zelf een cursus schouwvegen gaan volgen en voor mijn eigen huis een attest uitschrijven?


Cursus schoorsteenveger

Uw schoorsteenveger heeft voor het repareren van voegwerk of lood of het metselen van een nieuwe schoorsteen een cursus schoorsteen metselen gevolgd zodat hij ook hiervan de nodige kennis in huis heeft. Vandaar dus deze paarse broeken meets Happinez- cursus. Realiteit kost duur mensen.


Als de schoorsteenveger buiten op het dak zijn werkzaamheden uitvoert kijkt hij ook goed naar de conditie van uw schoorsteen. Veel schoorsteenvegers hebben ook verstand van deze zaken. Ze hebben in het (recente) verleden een afzonderlijke cursus schoorsteen metselen gevolgd.


Cursus schoorsteenveger

Vraag naar onze voordelige tarieven. Indien u dit wenst nemen wij jaarlijks contact met u op voor het maken van een afspraak voor schoorsteenvegen. ASPB schoorsteenveegbedrijf Zelhem neemt zijn vak serieus.


Wij volgen opleidingen, cursussen en nemen deel aan themadagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.