donderdag 13 april 2017

Chocoladefondue chocola

Verstuur als verrassing Chocola vanuit het Buitenland naar Nederland! Als jij dat ook bent dan is chocoladefondue echt iets voor jou. Chocoladefontein eenvoudig bestellen op beslist. Kies chocolade uit die goed smelt en verwarm dit in een pannetje.


Gebruik voor chocoladefondue altijd de beste kwaliteit chocolade.

Een mooi diner sluit je feestelijk af met chocoladefondue. Een feestje voor de zoetekauw en een mooi plaatje op tafel. Lekker met fruit of noten. Het heeft even geduurd voor ik doorhad hoe ik een goede chocoladefondue op tafel moest zetten. En dan gaat het vooral om de consistentie van de chocolade.


Breek de chocolade in stukjes. Maar welke chocolade precie. Ingrediënten voor tot personen: De fondue.

Smult staat boordevol met het allerlekkerste uit het Middellandse Zeegebied. Wij aten vroeger al chocoladefondue bij kinderverjaardagen, mijn moeder maakte de chocoladesaus door een reep pure chocola te smelten en er wat melk (of room?) bij te. Een leuk toetje om uw diner mee af te sluiten is een chocoladefondue. Ik heb er al veel geprobeerd. Maak zelf chocoladefondue.


Dit chocoladefondue recept is klaar in min. Ga gezellig met z’n alle rondom de eettafel zitten en klets de hele avond vol terwijl jullie smullen van deze chocoladefondue ! Behalve in witte chocola is hij ook. Heerlijk chocoladefeest Bent u dol op chocolade ? Huur het lekkerste chocoladefontein buffet van Nederland! Een chocoladefontein pompt gesmolten chocolade omhoog,.


Voorbeelden zijn: -aardbeien -ananas (vers is wat zuurder en harder dan uit blik) -banaan -peer (kan ook goed uit blik) -sinaasappel -mango. Je kunt heel veel fonduen. Geniet samen van een chocolade fondue op een gezellige locatie.


Met deze chocoladefondue beleef je de ultieme dessertervaring. Geniet van een gezellige avond met familie en vrienden met deze leuke vierpersoons fondueset.

De leukste chocoladewinkel van Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.