woensdag 29 maart 2017

Mason jar drinkbeker

Ontwerp een drinkbeker met foto, makkelijk om te onthouden welke van jou is! Gratis verzending vanaf € 30! Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!


Tevens heeft mason -jars. Lekker buiten met vrienden.

Koop imperial kitchen in de aanbieding. Eigen voorraad en in 1-werkdagen in huis. Bestel hier de leukste pluche knuffel kip.


De pot is gemaakt van helder glas en heeft een inhoud van ongeveer 200ml. Deze glazen pot ook wel genoemd als de. Deze Jar glazen met deksel zijn leuk om te gebruiken voor Cocktails of Smoothies. Je krijgt verschillende kleurtjes.


Van drinkbeker tot drankdispenser of zelfs hanglampen.

Van spaarpot, drinkbeker tot aan drinkdispensers. Volg ons dan op pinterest. Transparant met gekleurde deksel. Drinkbeker of glas potje met rietje en deksel. DIY ideeën met mason jar HEMA.


De drinkbeker heeft een maritieme opdruk van een zeemansknoop en de tekst Maritime. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor weckpotten aanbied. De opening is aan de buitenzijde voorzien.


De Mason jar is een glazen weckpot die vooral in de Verenigde Staten gebruikt wordt om voedsel in te wecken en te bewaren. Ideaal voor jouw favoriete drankje. Set van hippe mason jars met koperkleurig deksel en rood gestreepte rietjes.


De inhoud van de mason jar is 620ml. Een mooie Mason jar bedrukken met jouw eigen foto of tekst? Ga aan de slag door te personaliseren! Een Mason jar is een ontzettend gaaf cadeau. Ontdek de ruime collectie aan de orginele Ball Mason Jar weckpotten!


Deze handige glazen potten zijn zowel functioneel als een prachtige toevoeging aan je interieur.

Ineens was het hip, het drinken van de groene smoothie kwam ook de mason jar , een pot (verkrijgbaar in verschillende maten) die oorspronkelijk is bedoeld om voedsel. Ze zijn heel fijn om te gebruiken thuis en ook leuk als je een feestje geeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.