woensdag 15 maart 2017

Kringloop heiloo dorcas

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Reserveer online, laagste prijzen. Bekijk de openingstijden, telefoonnummer en adres van de kringloop. Kom in actie voor de allerarmsten!


Tijdens openingstijden kunt u goederen inbrengen aan de achterzijde van het pan Heerenweg, tegenover De Hutkoffer.

Samen met meer dan duizend vrijwilligers beheren we meer dan officiële winkels in Nederland. Hier verkopen we tweedehands goederen die niet. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd.


In onze Meubelhal vind u. Met de vakantie in zicht wordt het weer tijd om de camping spullen bij elkaar te zoeken. Dorcas winkel Broek op Langedijk. Op onze bovenverdieping is de laatste tijd ook hard gewerkt. Inmiddels hebben we twee schitterende.


Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt.

Voorjaarskleding weer in de winkel! Het voorjaar is op komst en daarom hebben we de voorjaarskleding weer in de winkel gehangen! Er is veel keus, ook voor. Heiloo : di, do en za 10. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van.


Klik op de naam van de gevonden kringlopen om de adresgegevens en mogelijk de openingstijden te bekijken. Men kon volop genieten van de. Woensdag: gesloten Donderdag: 10.


Deze winkel is er niet alleen voor mensen met. Vanaf woensdag juli start de zomerboekenmarkt. Sla je slag voor de vakantie en maak een keus uit onze bonte. Klik hier voor een overzicht van de online aangeboden artikelen.


U kunt uw goederen brengen tijdens de inbrengtijden (zie Openingstijden). Dan zijn wij op zoek naar u!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.