donderdag 16 maart 2017

Bio katoen handdoeken

Biologische kleurrijke handdoeken. Kasten, Tafels en Banken. Van Gordijnen tot Tapijten. Handdoeken voor de professional. Bestel handdoeken online. Woontextiel koop je bij woonwarenhuis OTTO!

Wist je dat biologische katoen veel zachter is dan normaal katoen ? Doordat er geen aggresieve chemicaliën worden gebruikt is de vezel niet beschadig en dat voel je! ECO - BIO - FAIR WARENHUIS. Voor 21:bestel morgen bezorgd. Gratis verzenden vanaf € 7- € 00.


Deze fijne, GOTS-gecertificeerde biologische handdoek is van een prachtige kwaliteit en echt heerlijk zacht. Heerlijk handzaam voor na het bad of de douche of om mee. De ecologische handdoeken zijn gemaakt van 1 gecertificeerd GOTS biologisch katoen en voelen.


Ecologische handdoeken van Bo Weevil.

De eco handdoeken zijn gemaakt van 1 gecertificeerd GOTS biologisch katoen en voelen heel fijn aan. Hamamdoek classic – bio katoen. Een hamam badlaken is multifunctioneel te gebruiken als strandlaken, handdoek , dekentje, sjaal en sarong. Gemaakt met respect voor mens en milieu! Deze Living Crafts handoek is een heerlijk zachte handdoek van hoge kwaliteit.


Hij is gemaakt van biologisch katoen met een kwaliteit van 4gram katoen per. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! De mooiste handdoeken van HEMA.


Set van Eco fijne zachte handdoeken van Yumeko. Deze handdoeken in beige zijn gemaakt van een mooie 6grams katoen. Net zoals bij onze andere fairtrade handdoeken is hij lichtgewicht en vouwt hij klein op. Onze eco handdoeken hebben een mooie geweven border aan beide zijden. Zachte eco handdoeken met een ontzettend sterk absorptievermogen.


Bio katoen past op deze manier binnen ieders budget! Fair trade handdoeken met GOTS keurmerk, bedrukt of geborduurd met uw logo, tekst of patroon. Alles van biologisch katoen (GOTS). Een grote handdoek van zachte biologische katoen en twee biologische zepen: milde shampoozeep en een geurige scrubzeep met gemalen haver In winkelwagen.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.